Hoe maak je een aangepaste NPS CO Server maken

Een Network Policy Server (NPS) kunt u de gehele organisatie toestemming instellingen voor een Windows Server 2008. Een NPS werkt als een Remote Authentication Dial-in gebruiker Dienst (RADIUS) Server uit te voeren: uw NPS uitgegroeid tot een server voor andere servers, authenticatie en filtering vergunning aanvragen. Deze opzet zorgt voor een extra laag van beveiliging, waardoor het moeilijker voor gebruikers om verbinding te maken met uw Windows Server-netwerk wanneer u niet wilt dat ze. Het opzetten van een NPS vereist expertise in de manier waarop uw bedrijf 'server werken en administratieve toegang tot de instellingen van de server.

instructies

1 Open uw Windows Server 2008 Server Manager. Klik met de rechtermuisknop op de map "Rollen". Selecteer 'Rollen toevoegen. " Dit opent de wizard Functies toevoegen. De rol die je gaat om toe te voegen is de NPS.

2 Selecteer "Network en -toegang Services" op het scherm waarin u wordt gevraagd om te kiezen voor een rol te implementeren. Er is een lijst van ongeveer 20 rollen om uit te kiezen. Het netwerk en -toegang Services biedt een scala aan andere rollen en privileges, waaronder de NPS die u wilt installeren. Klik op de knop "Volgende".

3 Lees de Note en verdere informatie delen van het volgende venster dat uitleggen wat de Network en -toegang functie kunt u doen. Kortom, NPS geeft je de lokale en netwerk-brede controle over de verbinding instellingen voor Microsoft Windows 2008 server. Bevestigen dat dit is de rol die je wilt maken door op 'Volgende'.

4 Selecteer "Network Policy Server" onder de dienst rollen te installeren voor het netwerk en -toegang. Controleer of u de NPS te installeren door op "Install." Dit installeert de NPS.

5 Klik op het menu "Start". Selecteer 'Alle programma's. " Kies "Systeembeheer." Druk op "Network Policy Server" om uw NPS te openen.