Over het verbeteren van Graphics zonder gebruik van een grafische kaart

Over het verbeteren van Graphics zonder gebruik van een grafische kaart


Graphics zijn een belangrijk aspect van een computer. Goede graphics maken het berekenen zo aangenaam voor het oog mogelijk. Zelfs computergebruikers die alleen gebruik maken van eenvoudige programma's, zoals tekstverwerkers, hebben behoefte aan goede graphics voor een betere computing. Als uw computer gebruikt alleen de ingebouwde grafische door uw moederbord geleverd, zijn er verschillende manieren om de prestaties te verbeteren.

instructies

1 Sluit toepassingen die niet in gebruik zijn als u de computer gebruiken. Hoewel een besturingssysteem meerdere applicaties tegelijk kan draaien, kunnen sommige programma's afvoer vanuit andere toepassingen, wat resulteert in een slechte computer graphics. Druk op 'Ctrl' + "Alt" + "Del" om het venster "Task Manager" te openen. Onder 'Toepassingen' op degenen die niet langer wordt gebruikt en selecteer "End."

2 Stel uw scherm op een lagere of hogere resolutie, afhankelijk van wat het beste past bij het computerscherm. Als u gebruik maakt van een CRT-monitor, kunt u de resolutie naar wat ziet er het beste aan u te stellen. Dit werkt niet voor LCD-monitoren, die alleen hun best uit zal zien als het scherm is ingesteld op de native resolutie. Als u uw scherm resolutie-instellingen te wijzigen, gaat u naar uw bureaublad eigenschappen. Klik op het tabblad 'Instellingen' en dan pas de schermresolutie.

3 Pas de helderheid en het contrast van het scherm op basis van uw voorkeuren. Monitoren hebben meestal knoppen voor deze opties.

4 Beschouw het programma die u draait en dienovereenkomstig te maken aanpassingen. Als u werkt met een spel, bijvoorbeeld, opent u het configuratiemenu video en pas de frame rate van de beste computer display.

5 Zorg ervoor dat de kabel die de monitor met elkaar verbindt en CPU correct is aangesloten, zodat het videosignaal is duidelijk. Als de kabel los, sluit deze stevig op de monitor poort.

6 Controleer uw monitor voor dode pixels. (Dit zijn de kleine puntjes die horizontaal en verticaal draaien op uw monitor.) Als u net een nieuwe monitor gekocht en het is nog steeds onder de garantie valt, kunt u het laten vervangen als je zie geen dode pixels.

Hints

  • Als u gebruik maakt van een oude monitor en op het scherm ziet er nog steeds vreemd, zelfs wanneer u de weergave-instellingen hebt gewijzigd, overwegen de aanschaf van een nieuwe monitor voor een betere graphics.