Hoe vind ik wat Onboard Sound driver je nodig hebt

Hoe vind ik wat Onboard Sound driver je nodig hebt


Een sound driver is software die nodig is om een ​​audio-functie apparaat correct te maken met het besturingssysteem van een computer. Aan boord, of geïntegreerd geluidskaarten, zijn audio-apparaten die zijn ingebouwd in het moederbord van de computer. Voor computers met speciale geluidskaarten, de fabrikant van de geluidskaart herbergt meestal driver downloads, maar voor mensen met een onboard geluidskaarten, worden driver updates vaak georganiseerd door de computer of het moederbord fabrikant.

instructies

Automatische updates

1 Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Systeembeheer" "Computer Management" en vervolgens op "Device Manager."

2 Klik op "geluid, video en spelletjes."

3 Klik met de rechtermuisknop op het geluidsapparaat en selecteer "Driver Update Software ..." Uw computer zal automatisch zoeken en de juiste driver updates online te installeren.

4 Wachten op nieuwe drivers te installeren en opnieuw op wanneer daarom wordt gevraagd.

Handmatige Installatie van het stuurprogramma

5 Controleer uw computer handleiding om uit te vinden uw exacte computermodel en het model van uw moederbord. Vaak computer modelnummers worden afgedrukt op stickers in bijlage aan het geval van de computer.

6 Ga naar de website van de fabrikant van uw computer en zoeken naar updates van stuurprogramma's die specifiek zijn voor uw computer. computer fabrikanten meestal gastheer driver updates en hebben tools die u toelaten om uw computermodel dat zal trekken alle relevante updates van stuurprogramma's voor uw computer in te voeren.

7 Doorzoek de beschikbare driver updates voor uw computer en download de meest recente update audio driver.

8 Voer de driver update-bestand dat u hebt gedownload en opnieuw opstarten wanneer de installatie is voltooid. Als uw computer fabrikant geen nieuwe audio driver updates heeft, controleren op updates te downloaden en te installeren op de website van uw moederbord fabrikant.

Hints

  • Onjuiste correcte bestuurders kunnen resulteren in geen geluid en andere computer fouten.
  • Als een geluid driver niet werkt, probeer dan een nieuwe onmiddellijk te vinden, omdat slechte chauffeurs zijn een veelvoorkomende oorzaak van computer crasht.