Hoe maak Arrows in Word 2007

Hoe maak Arrows in Word 2007


Als u wilt een pijl toe te voegen aan uw Word 2007-document, het kost weinig tijd om dat te doen. Microsoft Word biedt meer dan 20 pijlen kunt u kiezen uit. Dit is handig als u het maken van een teken dat aanwijzingen geeft of als u wilt dat een bepaald deel van een Word-document op te vallen. Nadat u een pijl om toe te voegen aan Word selecteert, kunt u de grootte aanpassen aan uw voorkeuren aan te passen.

instructies

1 Open het Word-document dat u wilt een pijl toe te voegen aan.

2 Klik op "Insert" en kijk naar de sectie "Illustraties" van de werkbalk. U kunt afbeeldingen, Clip Art en vormen hier invoegen.

3 Klik op "Shapes" aan de verschillende vormen die je kunt toevoegen aan uw Word-document te bekijken.

4 Kijk naar de sectie "Blokpijlen" wanneer het menu Vormen geopend en zoeken naar een pijl die u wilt gebruiken op uw Word-document. Pijlen in verschillende richtingen zijn, zoals een quad pijl U-bocht pijl en cirkelvormige pijl.

5 Klik op een pijl om het te plaatsen op uw document. Een tekening handvat dat eruit ziet als een plusteken (+) verschijnt op uw document.

6 Klik op de tekening handvat op de lijn die u wilt de pijl te voegen of klik op de tekening handvat en sleep het naar beneden of naar de pijl groter te maken.