Hoe kan ik Problemen met een draadloze Compaq laptop?

Compaq laptops, net als de meeste andere notebooks worden geleverd met een ingebouwde draadloze kaart tot draadloos internet connectiviteit. Als je in de buurt van een Wi-Fi-omgeving, kunt u uw draadloze kaart gebruiken om uw laptop verbinding met het internet. Echter, kunt u verbindingsproblemen ondervinden van tijd tot tijd. Uw laptop kan geen verbinding met het internet of, zelfs als het in staat is om verbinding te maken, kan het de neiging om de verbinding te verbreken. U kunt deze problemen oplossen door het volgen van bepaalde technieken voor probleemoplossing.

instructies

1 Start uw modem en de draadloze router. Soms is een simpele herstart kan draadloze problemen op te lossen. Haal de stekker van deze apparaten en wacht ten minste drie tot vijf minuten. Sluit ze terug in en controleer uw status van de draadloze.

2 Controleer uw kabelmodem te zien of de gele lichten knipperen. Als ze niet, dan contact op met uw Internet Service Provider (ISP). Als er een probleem met uw ISP, is er geen manier kunt u het van uw kant op te lossen.

3 Zet uw draadloze switch op uw Compaq laptop als je niet beschikt over een blauwe draadloze indicator zien op het voorpaneel van uw laptop. De draadloze schakelaar bevindt zich in verschillende gebieden voor verschillende modellen. U kunt deze vinden op de top van je toetsenbord of langs het zijpaneel rechts.

4 Rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze communicatie op de taakbalk in de rechterbenedenhoek van uw scherm (naast de klok.) Selecteer "Verbinding maken met een netwerk." Dit zal alle beschikbare draadloze verbindingen weer te geven. Single-klikken om uw draadloze verbinding te markeren en klik op "Connect".

5 In- en uitschakelen van uw draadloze kaart. Klik op het menu Start op uw Compaq laptop en selecteer "Uitvoeren ..." Type "devmgmt.msc" en druk op "Enter." Dit zal de Device Manager te openen. Scroll naar beneden tot je de subrubriek voor "Network adapters." Dubbelklik op om de inhoud uit te breiden. Klik met de rechtermuisknop uw draadloze kaart en selecteer "Disable." Wacht een paar seconden, klik met de rechtermuisknop opnieuw en selecteer "Enable."

6 Werk driver software voor uw draadloze kaart. Klik met de rechtermuisknop op uw draadloze kaart (van de laatste stap) en selecteer "driver update software." Volg de aanwijzingen op het scherm om de update te voltooien.