Hoe kan ik een e-business website maken

Hoe kan ik een e-business website maken


Bedrijven zonder een online aanwezigheid verkopen in de huidige markt zijn op een belangrijk nadeel. Elk jaar, meer en meer consumenten zich tot het web om aankopen zowel kleine als grote te maken. Het goede nieuws is dat het creëren van een e-business website is niet langer alleen het domein van grote bedrijven met grote zakken en IT-afdelingen.

instructies

Hoe kan ik een E-business website maken

1 Zoek een web hosting provider. Optimaal, moet de webhost bieden de mogelijkheid om toepassingen van derden op de webserver installeren om de ontwikkeling van de site te stroomlijnen. Gerenommeerde e-business hosting van dit type is beschikbaar voor slechts $ 4 per maand inclusief domeinregistratie.

2 Kies een e-commerce pakket op de site uit te voeren. Veel opties zijn beschikbaar, met inbegrip van open-source en commerciële pakketten. Onderzoek pakketten door het stellen van andere ondernemers wat ze gebruiken en welke functies een beroep op hen. Uw hosting bedrijf kan ook in staat zijn om inzicht te geven op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf.

3 Installeer de e-commerce pakket via het bedieningspaneel van de software van de webhost. De installatie zal de configuratie van de beveiliging en data management-instellingen voor de site op te nemen.

4 Het ontwerp van de look en feel van de site. Afhankelijk van de e-commerce-software, kan dit net zo eenvoudig als het kiezen van een vooraf gedefinieerde sjabloon en het uploaden van uw eigen logo zijn.

5 Het opzetten van een payment processing account. Ontvangst van de betaling van de klant is een essentieel onderdeel van online business. Veel kleine bedrijven kiezen voor de betaling diensten zoals Google Checkout of PayPal om web betalingen te verwerken. Andere alternatieven bestaan ​​ook en kunnen de voorkeur hebben om de grotere mogelijkheden.

6 Test de website voor de functie en veiligheid. Ervoor te zorgen dat alles werkt zoals verwacht voor een e-business website is de sleutel tot de customer experience. Eenmaal voltooid, de site is klaar voor lancering.