Hoe de NetGear Administrator Password Override

De Netgear router gebruikt op uw netwerk kunt u het beheerderswachtwoord overschrijven. U moet alle instellingen van de router resetten om dit te doen. Er is een knop op uw router die het beheerderswachtwoord reset. Na het resetten aan het origineel, je dan veranderen in uw voorkeur wachtwoord. Dit is voordelig als u uw geconfigureerde beheerderswachtwoord vergeten en zijn niet in staat om toegang te krijgen tot de instellingen van de router.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop. Klik op "Internet Explorer" naar een webbrowser te openen. U kunt Firefox of Google Chrome te gebruiken om toegang te krijgen tot de instellingen van de router als u liever een andere browser.

2 Druk op de reset-knop aan de achterzijde van de router en houd het voor ongeveer 10 seconden. Dit is een kleine rode knop die de instellingen van uw router, met inbegrip van het administrator wachtwoord als je houd hem enkele seconden herstelt.

3 Ga terug naar je browser te openen en te gebruiken "admin" voor de gebruikersnaam en het "1234" als wachtwoord. Dit logt u in op de router. U kunt dan resetten en het beheerderswachtwoord wijzigen naar een waarde die u kunt onthouden.