How to Move Apps naar een nieuwe iTunes-account

Als u een iPod of iPhone-applicatie onder één Apple iTunes-account hebt gekocht en deze wilt kopiëren naar een andere account, kunt u de IPA-bestand dat de applicatie data bevat te extraheren en importeren in de bestemming rekening. Om dit te doen, moet u "machtigen" de tweede rekening met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de eerste rekening.

instructies

1 Lancering van iTunes en log in op de rekening met de app die u wilt overbrengen.

2 Klik op "Applications" in het linkervenster, dan houdt u de Alt-toets ingedrukt en sleep de toepassing die u wilt het bureaublad. Het zal verschijnen als een bestand met een "IPA" extensie.

3 Kopieer het IPA-bestand op de computer die u wilt om de toepassing te verplaatsen, hetzij met behulp van een flash drive of het bestand als een e-mailbijlage te verzenden.

4 Meld u aan bij iTunes op de doelcomputer. Open de "Store" menu en klik op "Machtig computer." Wanneer u wordt gevraagd, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de oorspronkelijke account.

5 Sleep het overgedragen IPA-bestand naar het iTunes-symbool in de map Programma's.

6 Sluit je iPhone aan op de computer en selecteer deze in het linkervenster iTunes '. Selecteer "Sync" om de IPA-app om uw computer te kopiëren.