Hoe maak je een driver voor My Video Controller

Hoe maak je een driver voor My Video Controller


De video-controller, of videokaart, zoals het vaker wordt genoemd, is een bestuurder om goed met uw computer communiceren. Een driver is een klein stukje software dat het apparaat en de computer hoe te communiceren met elkaar vertelt. Als uw videokaart begint te worden beschadigd of begint te willekeurig crashen tijdens het uitvoeren van programma's of games, dan is de bestuurder is een waarschijnlijke boosdoener. Wanneer u problemen met uw geïnstalleerde video controller te ervaren, is het het beste om Windows Update te gebruiken om de juiste driver te vinden.

instructies

1 Open het menu van Windows "Start" en selecteer "Run" om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Run commando's kunnen direct worden ingetypt in de zoekbalk op het menu 'Start' als u werkt met Windows Vista of Windows 7.

2 Typ "devmgmt.msc" in het dialoogvenster Uitvoeren en klik op "OK". Druk "Enter" nadat u de opdracht typt als je het typen in de zoekbalk op het menu "Start" in Windows Vista of Windows 7. Dit opent de Windows Apparaat beheerder.

3 Klik op "View" in het menu Device Manager en klik op "View per type." Klik op "Beeldschermadapters" uit apparaat lijst van de Device Manager. Met de rechtermuisknop op de naam van uw video-controller en klik op "Eigenschappen" in het contextmenu.

4 Klik op de tab 'Driver' in de eigenschappen van het scherm van de video controller. Dit tabblad toont informatie over de huidige bestuurder de videokaart gebruikt. Klik op "Update Driver" en laat Windows verbinding maken met Windows Update om de videokaart juiste driver te vinden. Klik op 'Volgende'.

5 Klik op "Next" na de installatie van de driver-wizard zoekt de juiste of bijgewerkte stuurprogramma voor uw video-controller. Laat uw computer om de installatie te voltooien en start de computer opnieuw als u dat dit wel moet.

Hints

  • Als Windows Update niet in staat is om een ​​geschikte driver voor uw apparaat, kijk het Microsoft Windows-website om te kijken of uw videokaart compatibel is met uw geïnstalleerde versie van het Windows-besturingssysteem.