Hoe kan ik een iPod Touch Krijg uit Recovery Mode Met iRecovery voor Windows

Af en toe, wanneer u probeert om de firmware op een iPod Touch-apparaat jailbreak, de iPod komt te zitten in een recovery mode loop, waar het in staat is om op te starten in de normale modus. Om uit deze recovery mode loop te krijgen, kunt u downloaden en installeren van een programma genaamd iRecovery en gebruiken om uw iPod Touch te herstellen. IRecovery vereist een extra programma om te werken met Windows, genaamd libusb win32, verpakt met de iRecovery .zip bestandsmap.

instructies

1 Sluit uw iPod aan op uw computer via de USB-kabel.

2 Klik rechts op het gedownloade iRecovery .zip bestand map. Selecteer "Alles uitpakken" en vervolgens op "Extract". Open de uitgepakte map.

3 Klik met de rechtermuisknop "libusb-win32-filter-bin-0.1.12.1.exe" bestand in de map en kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad "Compatibiliteit" en vink "Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren." Selecteer "Windows XP (Service Pack 2)."

4 Controleer "Dit programma als beheerder." Klik op "OK", dubbelklik op het bestand om het installatieprogramma te starten.

5 Klik op "Next", akkoord met de licentieovereenkomst en klik op "Next". Klik op "Next" nog twee keer en klik op 'Install'. Klik op "Finish."

6 Klik op "Start" en typ "cmd" in de zoekbalk. Druk op "Enter" om de Windows Command Prompt starten.

7 Voer het volgende commando in de Command Prompt en druk op "Enter" daarna om te navigeren naar de map "iRecovery_SVN" op uw bureaublad:

cd "C: \ Users {username} \ Desktop \ iRecoveryWin32 \ iRecovery \ iRecovery_SVN"

Vervang "{username}" met uw Windows-gebruikersnaam.

8 Input "iRecovery -s" in de Command Prompt en druk op "Enter" om het iRecovery programma te starten op uw computer.

9 Voer de volgende opdrachten in de Command Prompt, één voor één en druk op "Enter" na elke:

setenv auto-boot true

saveenv

fsboot

/Uitgang

10 Houd de "Thuis" en "Sleep / Wake 'knoppen op je iPod Touch voor ongeveer 10 seconden om het toestel opnieuw op te starten in de normale modus.

Hints

  • Compleet Stappen 7 tot en met 11 weer als het niet de eerste keer werkt.
  • Wanneer dit niet lukt, vervang "fsboot" in stap 10 met het commando "reboot".