Hoe om gewiste bestanden herstellen in OSX

Als u een bestand op uw Mac hebt verwijderd per ongeluk of als je gewoon wilt wat bestanden die u gewist OSX herstellen je zou kunnen denken dat je pech. Echter, kun je eigenlijk gewiste bestanden herstellen in OSX als je niet iets nieuws over hun vorige locatie hebt opgeslagen. Om herstelde gewiste bestanden in OSX moet u de Stellar Phoenix Macintosh Data Recovery software, die de harde schijf van je Mac kunt scannen en u helpen om gewiste bestanden te herstellen gebruiken.

instructies

1 Open Safari of uw favoriete webbrowser op uw Mac. Ga naar de website van Stellar Data Recovery (zie bronnen).

2 Download en installeer Stellar Phoenix Macintosh Data Recovery op uw Mac. Het is een gratis te downloaden, maar je hoeft niet te betalen voor de volledige versie van het programma te krijgen. Zorg ervoor dat het programma niet te downloaden naar de locatie waar de gewiste bestanden gebruikt te worden. Wanneer u het bestand selecteert u een locatie op uw computer die niet was waar de gebruikte bestanden te zijn. Bijvoorbeeld, als de bestanden die gebruikt worden om op het bureaublad en sla het gedownloade bestand naar uw map Downloads plaats.

3 Lancering Stellar Phoenix Macintosh Data Recovery op je Mac. Selecteer "Recover Hard Drive" om gewiste bestanden te vinden in OSX.

4 Selecteer "Deleted File Recovery" van het scherm "Select A Scanmethode". Dit gaat op zoek naar bestanden gewist of verwijderd uit OSX.

5 Kies de harde schijf die u gescande wilt. Dit moet het station dat de gewiste bestanden werden gehuisvest op zijn. Klik op "Doorgaan" nadat u uw keuze heeft gemaakt.

6 Kijk naar de lijst van verwijderde bestanden die op het scherm verschijnt. U zult kijken naar alle gewiste bestanden die beschikbaar zijn voor herstel. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op "herstellen." De bestanden worden teruggezet naar hun laatste locatie voordat ze werden gewist.