Hoe maak je een Thema door FTP in WordPress Activeren

Hoe maak je een Thema door FTP in WordPress Activeren


WordPress thema's geven u de mogelijkheid om uw blog je eigen te maken, die uw persoonlijkheid en doelen. Thema's kunnen online worden gekocht; sommige sites bieden zelfs een verscheidenheid aan thema's voor gratis te downloaden. Afhankelijk van uw vaardigheden, kunt u zelfs uw eigen unieke thema. Veel thema's kunt u bepaalde aspecten tweaken om ze persoonlijker te maken. Het maakt niet uit hoe u uw nieuw thema krijgen, moet je eerst installeren en activeren voordat u deze kunt delen met de wereld.

instructies

1 Hoe maak je een Thema door FTP in WordPress Activeren

Een FTP-client kunt u de achterkant van uw blog te praten.

Download en installeer de FTP-client van uw keuze te installeren.

2 Aansluiten op uw WordPress site via de FTP-client. U zult drie belangrijke mappen binnen uw WordPress site: wp-admin, wp-content en wp-omvat. Wp-content is de map waarin thema's worden opgeslagen. Blader deze mappen om vertrouwd te raken met hen.

3 Vinden en downloaden het thema dat u wilt installeren en te gebruiken. Het bestand dat u downloadt een .zip of .rar-bestand dat moet ongecomprimeerde te zijn.

4 Decomprimeer het thema bestand.

5 Kopieer de gedecomprimeerde thema bestand in de map van uw FTP-client "Thema's" (in de "wp-content" map). Zorg ervoor dat u de gehele map niet de afzonderlijke bestanden binnen het thema map kopiëren of verplaatsen. Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is te slepen en neerzetten van de bestanden naar de juiste locatie. Zorg ervoor dat u uw FTP-client open, maar niet groot genoeg om je hele scherm te vullen. Selecteer vervolgens uw thema en sleep deze naar de juiste locatie in je FTP-client.

6 Open je WordPress admin pagina en klik op "Appearance" aan de linkerkant van het scherm. Op deze pagina vindt u een miniatuurafbeelding van elk thema dat u hebt geïnstalleerd, samen met een paar bruikbare items voor elk, waarvan er één kunt u het thema op uw blog een voorbeeld te geven.

7 Klik op het woord "Activeren" in het kader van het thema dat u op uw blog te verschijnen.

Hints

  • Vóór het activeren van elk thema moet je het bekijken. Thema's handelen anders op basis van de functionaliteit die de ontwerpers in hen; Daarom wilt u ervoor zorgen dat het beschikt over de functionaliteit die u wenst (bijvoorbeeld menu's) voorafgaand aan het activeren.