Hoe Guest Sync op uw Zune

Hoe Guest Sync op uw Zune


Synchroniseren van een Zune met een PC komt vaak voor, maar het synchroniseren op meerdere computers kan verwarrend zijn. Dit komt omdat een bepaalde Zune permanent kunnen worden gesynchroniseerd met een computer. U kunt denken aan die computer als de Zune's home computer. Echter, een Zune worden gesynchroniseerd met een aantal computers en bestanden kunnen worden overgedragen van of naar het apparaat, met behulp van de Zune gast synchronisatiefunctie van de Zune-software.

instructies

1 Installeer de Zune-software op de computer die u wilt gast synchroniseren met je Zune. Het moet automatisch uitgevoerd nadat u deze in schijf van de computer.

2 Steek de USB-sync-kabel in de USB-poort van de computer die u wilt gast sync met.

3 Steek het andere uiteinde van de USB-sync-kabel in de Zune en wacht tot de Zune-software te laden.

4 Klik op het tabblad "Device" aan de bovenkant van de Zune-software venster naar de aangesloten apparaten. Het moet "Guest Connection 'onder de foto van het apparaat te lezen.

5 Kies het tabblad "Collection" aan de bovenkant van de Zune-software-venster. Dit brengt u naar de collectie van de media die beschikbaar zijn op de gast computer is.

6 Selecteer individuele nummers, albums of artiesten uit de collectie lijst. U kunt meerdere items selecteren door de toets "Control" tijdens het selecteren.

7 Met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde nummers, albums of artiesten en selecteer "Synchroniseren met Zune" uit het drop-down menu. Dit zal de bestanden naar uw aangesloten Zune-apparaat. De overdracht van deze bestanden kan enkele minuten duren over te dragen, afhankelijk van hun grootte.

8 Herhaal stap 6 en 7 totdat je alle muziek die je wilt toevoegen.

Hints

  • Als u wilt gast synchroniseren op meerdere computers, herhaalt u de stappen voor elke gast computer.
  • Als u niet langer de installatie-cd voor de Zune-software, kunt u vinden op de website van Zune's.
  • U kunt een gast synchroniseren met een computer te beĆ«indigen door te klikken op "Vergeet dit apparaat" wanneer u de Zune aansluit op de gastcomputer.
  • Synchroniseren met een computer mediatheek (niet gasten synchroniseren) betekent dat de inhoud van uw Zune zal worden vervangen door de inhoud gevonden op de computer, zodat alleen kiezen voor de "Synchroniseren met uw bibliotheek op deze PC" optie als u de inhoud van de Zune vervangen.
  • Gast synchronisatie afziet van een paar van de Zune synchroniseren functies. Zo is het niet sync geschiedenis vast te leggen, en het zal informatie over het nummer of album art voor de gasten gesynchroniseerd songs niet bijwerken.