How to Normal leden opmaken in OneNote

Microsoft Office OneNote is een stuk van notities software die u toelaat om snel te noteren notities overal op een pagina, en verplaats het tekstvak waar u maar wilt. Omdat de noten zijn ontworpen om overal worden geplaatst, is OneNote geen enkele paragraaf afstand standaard. Als je wilt dat je de punten naar een meer normale kijken, kunt u handmatig paragraaf spatiƫring toe te voegen aan uw tekst.

instructies

1 Open Microsoft OneNote. Klik op de "Notebook" dat u werkt met aan de linkerkant van het scherm. Klik vervolgens op de "Deel" aan de bovenkant van het scherm en de "Pagina" vanaf de rechterkant van het scherm.

2 Klik op de tekst waar u wilt paragraaf spatiƫring toe te passen. OneNote gebruikt geen afstand standaard, en u kunt dit niet veranderen, dus u kunt deze afstand op de tekst die u al hebt geschreven toepassing.

3 Druk op "Ctrl" en "A" om de hele paragraaf te markeren en druk "Ctrl" en "A" opnieuw te benadrukken alle alinea's in dit gedeelte van de tekst. Druk op "Ctrl" en "A" een derde tijd om alles op de pagina te markeren, indien gewenst.

4 Klik op het tabblad "Thuis" aan de bovenkant van het scherm. Zoek de "Basic Tekst" gebied van het lint en klik op de "Paragraaf Alignment" knop daar gevonden. Selecteer "Paragraaf Spacing Options" van de onderkant van de pop-up menu.

5 Voer in paragraaf gewenste afstand, in punten in de "voor" en "na" dozen, die ruimte plaats voor en na de alinea. Als u een nummer in zowel de "voor" en "na" dozen, de grootste van de twee zal worden gebruikt tussen de alinea's te plaatsen. Wanneer u de gewenste waarden hebt ingevoerd, klikt u op "OK" en de paragraaf afstand zal op het scherm verschijnen.

Hints

  • Als u op zoek bent naar een gemeenschappelijke afstand configuratie, Microsoft Word gebruik maakt van 0 punten voor de paragraaf en 10 punten na.