Hoe weet ik wat mijn Remote Desktop Computer Name Is?

Hoe weet ik wat mijn Remote Desktop Computer Name Is?


Als u hebt ingesteld Remote Desktop op uw netwerk computers, moet u de naam van de machine aan te sluiten weten. De naam van het apparaat is opgenomen in het systeem eigenschappen van uw Windows-computer. Van deze naam, kunt u ook het IP-adres van de machine te halen. Zowel het IP-adres en de naam van de computer worden gebruikt om verbinding te maken, waardoor het kennen beide adressen is gunstig voor het geval u een van hen te vergeten.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. In het venster dat verschijnt, dubbelklikt u op "Systeem." Dit opent een nieuw venster van uw systeem eigenschappen.

2 Klik op het tabblad "Computer Name". Dit opent een venster dat uw Windows-naam weergegeven. Bekijk het gedeelte "Full Computer Name." Dit is de naam die u in de Desktop applicatie Remote kunt gebruiken om verbinding te maken met de machine.

3 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Run." Typ "cmd" in het tekstvak en druk op de "Enter". Dit opent uw Windows-opdrachtprompt.

4 Typ "ipconfig" in de opdrachtprompt en druk op "Enter." Bekijk de uitgang reactie in het gedeelte "IP-adres." Dit is uw IP-adres van de machine. Dit kan ook worden gebruikt in de desktop-applicatie op afstand aan te sluiten.