Hoe bouw je een Proxy Website

Hoe bouw je een Proxy Website


Als u anonieme toegang tot het internet wilt, het bouwen van een proxy website blijft de beste route. Gebruik uw proxy website om de lijn die je terug sporen naar uw ISP of Internet Service Provider te voorkomen. Het kan gedaan worden. Als u in de planning van de bouw van een bedrijf, kan een proxy website je te beschermen tegen ongewenste blootstelling toegestaan ​​door uw ISP.

Niet alleen een proxy website geeft anonieme toegang tot internet, kunnen gebruikers ook firewall beperkingen te omzeilen om de toegang tot pagina's geblokkeerd door de Internet service provider te krijgen. Voor minder dan $ 10 per maand, kan een gebruiker een account bij een webhost opgezet om proxy websites kunt houden. Er zijn veel.

instructies

1 Open een account bij een webhost die proxy websites mogelijk maakt. Sommige hosts op die gebruikers worden gedragen door een virtual private server. Als u niet beschikt over een virtual private server, dan verder zoeken door de lijst van web hosts om een ​​die je een account kunt geven te vinden.

2 Kopieer de gebruikersnaam en het wachtwoord die je krijgt met de hosting account.

3 Een kopie van de PH Proxy, een script dat fungeert als software om uw proxy website te ondersteunen. Haal het script gratis van de webhost.

4 Log in op het bedieningspaneel van uw web hosting account. Maak een MySQL database. De PH Proxy script zal de database te gebruiken.

5 Sla de MySQL database door het noemen van het en bijhouden van de naam van de database, gebruikersnaam en wachtwoord. Deze informatie is nodig om het script ingesteld voor communicatie met de database.

6 Gebruik Windows Kladblok te bewerken de geconfigureerde PHP-bestand dat bij het script. Open het bestand. Kopieer en plak de informatie aan Kladblok. Bewerk de website naam, URL-adres, database naam en gebruikersnaam en wachtwoord in Kladblok. Sla het bestand op.

7 Gebruik een FTP-programma om alle bestanden en mappen die bij de PHProxy uploaden naar uw hosting account.

8 Lees documenten die bij PHProxy. Volg de instructies om een ​​script, verander kleuren, pagina-indeling, en andere visuals aan te passen.

Hints

  • Bij het gebruik van Notepad, zorg ervoor om informatie te kopiëren "zoals het is." Mark up taal wordt gebruikt voor het script, dus zorg ervoor dat de juiste kopiëren en plakken procedures gebruiken om het script nauwkeurig vast te leggen.
  • Om meer web hosts die proxy-sites te ondersteunen, voert een online zoektocht. Gebruik het formaat "web hosts" plus "proxy websites," om de zoekopdracht te voltooien.