Hoe kan ik oude foto's op een computer

Hoe kan ik oude foto's op een computer


In deze steeds digitale tijdperk, kan het net zo gewenst zijn om digitale kopieën van uw geliefde foto's als fysieke Ones. Het zetten van oude foto's op een computer vereist dat u de foto's te scannen. Het scannen van de foto's kunt u een digitale kopie van de fysieke foto die u kunt bekijken op het computerscherm te creëren. Zolang je een printer met een scanner of de toegang tot een, dan kunt u uw oude foto's die op de computer.

instructies

1 Installeer, setup, en sluit de printer aan op de computer als de configuratie nog niet is vastgesteld. Zie "Bronnen" voor verdere assistentie.

2 Toegang tot de printer voorkeur portal op het bureaublad van het scherm van uw computer. De meeste printers installeert een pictogram op het bureaublad. Het icoon zal meestal de naam en de fabrikant van de printer te dragen.

3 Druk op de knop aan de bovenkant van de printer aan te zetten voor het scannen.

4 Open de bovenklep van de printer en plaats de foto gezicht naar beneden op duidelijke, glazen oppervlak van de printer.

5 Plaats de foto in de hoek waar de meet-lijnen worden gevestigd.

6 Sluit de bovenkant van de printer naar beneden en druk op de "Scan" knop op de bovenkant van de printer. (Deze knop kan ofwel zeggen "Scan" of een foto van een computer en een printer pagina weer te geven.) Als het scanproces is voltooid, zal het beeld op het computerscherm in de printer voorkeur portal verschijnen.

7 Klik op de "Save" actie of een pictogram aan de bovenkant van de gescande foto wanneer het laadt.

8 Kies een naam voor uw gescande beeld wanneer het dialoogvenster verschijnt. Typ in de gegevens formulier aan de onderkant van het venster, en klik op de knop "Opslaan".