Hoe met recente zoekopdrachten van Google wissen

Hoe met recente zoekopdrachten van Google wissen


Wanneer u uw werk of personal computer met vrienden, familie en collega's te delen, kun je niet veel van hen te laten gebruik maken van Google, totdat je opgeslagen zoektermen komen. Terwijl uw zoektermen onschadelijk kunnen zijn, kunt u uw Google-zoekbalk geschiedenis om uw zoekgeschiedenis privé te houden te wissen. Of u nu een Mac of pc-gebruiker, het wissen van je zoekopdrachten is eenvoudig en kost weinig tijd. De Google Search Help webpagina merkt op dat het zoeken items worden opgeslagen in de adresbalk van uw browser, niet binnen de zoekmachine van Google.

instructies

internet Explorer

1 Klik op het pictogram van Internet Explorer op uw bureaublad of in het startmenu.

2 Klik op 'Extra' in de buurt van de top van de browser Internet Explorer-venster; klik op "Internet-opties."

3 Klik op de knop "Verwijderen" in het hoofdstuk "Browser History".

4 Klik op de knop "Delete Forms" in het "Form Data" subkop om uw zoekgeschiedenis. De Online Tech Tips website merkt op dat het indrukken van de "Delete Forms" knop zal al uw zoekopdrachten op het web, met inbegrip van Google search items te wissen.

Firefox

5 Klik op het icoontje van Firefox vanaf uw bureaublad of dock naar een nieuwe sessie van Firefox te openen.

6 Klik op 'Extra' in het Apple-menu (voor Mac-gebruikers) of aan de bovenkant van de menu browser (voor Windows-gebruikers).

7 Klik op "Recente geschiedenis wissen". Volgens Google, als u gebruik maakt van Firefox 2 of 3, klikt u op "Clear Private Data Now." Als u gebruik maakt van Firefox 3.6 of hoger, kunt u een tijdspanne kiest om duidelijk uit het drop down menu. Selecteer het tijdsbereik te wissen en druk op de knop "Nu Clear".

Safari

8 Klik op het icoon Safari op je Dock.

9 Ga naar het Apple-menu aan de bovenkant van je scherm.

10 Klik op "Safari" naast het Apple-pictogram om een ​​drop-down menu te openen.

11 Klik op 'Voorkeuren'. Dit zal een pop-up menu met je Voorkeuren instellingen weer te geven.

12 Klik op het icoon 'Automatisch aanvullen' aan de bovenkant van de menubalk.

13 Klik op de knop 'Bewerken' naast 'andere vormen, "die zijn checkbox reeds gecontroleerd zou moeten hebben. Dit zal de sites die de Automatisch aanvullen functie gebruiken om uw zoekopdracht items opslaan.

14 Klik op "www.google.com," klik op de knop 'Verwijderen'.

15 Druk op de "Klaar" knop om de Automatisch aanvullen voorkeuren pop-up menu te verlaten.

Hints

  • De Apple-website merkt op dat je al je opgeslagen zoekopdracht items, en alle andere in de cache items, kunt resetten door te klikken op Safari en het selecteren van "Reset Safari."
  • Om de behoefte aan uw Google-zoekopdracht wilt wissen te voorkomen, kun je gewoon "Private Browsing" te selecteren als u de Safari-browser te openen. Apple merkt op dat dit al uw Safari activiteit privé houden, terwijl de optie is geselecteerd.
  • Wees bewust dat wanneer u de cache van uw webbrowser te wissen, bent u het wissen van de browser geschiedenis voor alles wat je hebt gedaan op die browser, niet alleen voor de zoekmachine van Google.