Hoe kan ik de helderheid in Media Player Classic Verhoog

Hoe kan ik de helderheid in Media Player Classic Verhoog


Media Player Classic is een open-source video player die populair is geworden als gevolg van het gebrek aan extra opties en rommel in vergelijking met de latere Windows mediaspelers, uitsluitend gericht op het afspelen van video. Een nadeel hiervan is echter het gebrek aan helderheid in de speler. Als u wilt een donkere scherm Media Player fleuren, je beperkt om de helderheid van de monitor in de meeste gevallen toe. Er is echter één versie van Media Player Classic, dat een helderheid controle heeft, op voorwaarde dat uw Windows-besturingssysteem is bijgewerkt.

instructies

1 Gebruik een computer die het besturingssysteem Windows Vista of een latere versie heeft. Elk besturingssysteem later dan XP heeft het VMR9 programma geïnstalleerd, die nodig is voor de helderheid van dit programma.

2 Ga naar "Alle Programma's" in het menu Start van Windows en selecteer "Windows Update." Ga naar "Change Settings" en zet de automatische updates op als het uit is.

3 Download en installeer de Media Player Classic Home Cinema Edition, dat verkrijgbaar is bij een aantal open-source websites. Deze versie is bijgewerkt tot een handvol opties die een helderheid bevatten bevatten.

4 Klik op het menu "View" in Media Player Classic en selecteer 'Opties'. Klik op "Miscellaneous" in het linkerdeel van het venster Opties als het niet automatisch.

5 Sleep de niveauregeling label "Helderheid" naar rechts om de helderheid van de speler verhogen. Dit is de tweede van de vier VMR9 kleur controles die beschikbaar zijn in het Diversen paneel.