HP Slate Specificaties

HP Slate Specificaties


De HP Slate - ook wel aangeduid als de Slate 500 Tablet - is een tablet-computer die HP uitgebracht in oktober 2010. Het wordt aangedreven door een Intel Atom-processor en draait op het Microsoft Windows 7 Professional 32-bit besturingssysteem. Wanneer in eerste instantie uitgebracht, de straat prijs voor het basismodel van de HP Slate 500 was $ 799.

Identificatie

De HP Slate 500 maatregelen 9,21 inch lang, 5,91 inch breed en 0,58 inch dik. Het apparaat weegt 1,5 pond. zonder optionele accessoires. On-board vermogen wordt geleverd door een twee-cel, 30-watt-uur polymeer batterij kan leveren vijf uur batterijduur onder ideale omstandigheden. Een 30-watt adapter levert externe voeding De Slate 500 is leverbaar met een beperkte garantie van een jaar op onderdelen en arbeid, maar ook met een aparte één jaar garantie op de accu.

Processor, geheugen, opslag

De Slate is uitgerust met een Intel Atom Z540-processor. De processor heeft een kloksnelheid van 1,86 GHz, 512KB van Level 2 cache en een 533 MHz front-side bus snelheid. Het is gebouwd rond de Intel System Controller Hub US15W chipset. Voor het geheugen, de Slate 500 maakt gebruik van 2 GB 800-MHz DDR2 SDRAM. Het geheugen is niet uitbreidbaar. Voor de opslag, de Slate 500 maakt gebruik van een on-board solid state flash drive verkrijgbaar met een maximale capaciteit van 64GB.

Display en Multimedia

De HP Slate 500 is voorzien van een 8,9-inch WSVGA touchscreen met een native resolutie van 1024 bij 600 pixels. On-board graphics worden behandeld door een combinatie van de Intel Graphics Media Accelerator 500 en de Broadcom Crystal High-Definition Enhanced Video Accelerator. De achterkant van het toestel is voorzien van een naar buiten gerichte 3,0 megapixel camera, terwijl het scherm van het apparaat uitgerust met een geïntegreerde VGA webcam. Een externe optische cd- en dvd-drive is beschikbaar als optioneel accessoire.

Connectiviteit en uitbreiding

De Slate 500 maakt verbinding met het internet of lokaal netwerk via een geïntegreerde 802.11b / g / n draadloze kaart. Het apparaat beschikt ook over Bluetooth 3.0-functionaliteit. Beschikbare poorten zijn onder andere een USB 2.0-poort, een combinatie stereo hoofdtelefoon en microfoon, evenals een extra discrete microfoonaansluiting. De Slate 500 beschikt ook over een Secure Digital geheugenkaart slot. Een HP digitale pen en dock zijn ook beschikbaar als optionele accessoires.