Hoe vindt u gratis, legaal muziek voor uw Podcast

Hoe vindt u gratis, legaal muziek voor uw Podcast


Als ze samen het bewerken van uw podcast, het is een goed idee om de achtergrond muziek of een aantal geluidseffecten aan uw stem te begeleiden toe te voegen. Echter, wilt u ervoor zorgen dat u geen muziek die is auteursrechtelijk beschermd te gebruiken.

Er is veel muziek online die vrij is verspreid voor het downloaden, evenals muziek die specifiek "podsafe." Dit betekent dat de muziek die specifiek is toegestaan ​​in podcasting, zelfs als het andere beperking voor andere doeleinden. Hier zijn enkele tips over het vinden van hen voor uw podcast.

instructies

1 Er zijn veel middelen voor legale downloaden van muziek op het internet. Het kost gewoon tijd om alle opties te ziften en kiezen die geschikt is voor uw podcast.

2 Hier zijn een aantal plaatsen om te verkennen, om uw zoekopdracht te krijgen begonnen. U kunt altijd beginnen bij Creative Commons. Creative Commons wordt veel gebruikt voor het delen en verspreiden van muziek. Meer informatie is te vinden op hun website www.creativecommons.org.

3 Een andere plek waar je kunt kijken is op kunstenaars websites. Sommige onafhankelijke kunstenaars bieden podsafe muziek, omdat het hen helpt hun muziek er even uit en gebruikt door de gemeenschap.

4 Hoe vindt u gratis, legaal muziek voor uw Podcast

GarageBand heeft een bibliotheek van meer dan 200 geluidseffecten en jingles die vrij kan worden gebruikt voor uw podcast. Als je begint en het gebruik van GarageBand op de Mac om uw podcast te bewerken, dit is een zeer handige optie. U kunt de muziek te activeren tijdens het live-opname, of toe te voegen tijdens het bewerken.

5 Er zijn ook podcast directories, waar u kunt een eenvoudige zoekopdracht kan doen voor "podsafe" om veel verschillende muziek te vinden. Een voorbeeld van een podcast directory is PodcastAlley.com.

6 Om een ​​uitgebreide lijst met podsafe muziek middelen, ga dan naar Dave's Imaginary Sound Space op http://soundblog.spaces.live.com/Blog/cns!1pXOS7l93k8mqeQ7FlEEmOSQ!907.entry.

7 Houd de jacht. Ontdek nieuwe artiesten en vind muziek die je podcast zal verbeteren.

Hints

  • Wees geduldig en neem de tijd om te verkennen.
  • Want het kost te veel tijd om het allemaal te luisteren, op zoek naar aanbevelingen van vrienden, luisteraars en fans.
  • Controleer alle licenties voor gebruik. Dit is erg belangrijk, want zoals podcasting krijgt meer populair, het is gemakkelijk te vangen wanneer u illegaal gebruik van muziek die sterk is in licentie gegeven.