Hoe de Crop Tool in Photoshop gebruiken

Gebruik Adobe Photoshop Crop tool om afleidende elementen binnen een foto te verwijderen. Formuleren van de belangrijkste onderwerp van de foto met het gereedschap en bijsnijden uit ongewenste inhoud vermindert uiteindelijke afmetingen van de foto's. Bijsnijden kan ook leiden tot ongewone fotoformaten die niet vullen de pagina van een standaard stuk fotopapier. Houd foto papierformaten in gedachten als u het gereedschap Uitsnijden gebruiken, en maken gebruik van vooraf ingestelde crop-size instellingen wanneer het haalbaar is om dat te doen.

instructies

1 Koos voor een foto in de behoefte van het bebouwen. Waarschijnlijke kandidaten voor bijsnijden zijn bijna-perfecte opnamen met elementen in de buurt van de grenzen van de opname is dat het beeld van de compositorische kracht degraderen of afbreuk doen aan de belangrijkste onderwerp van de foto's.

2 Selecteer "File", "Open" en blader naar de afbeelding. Klik op 'OK'.

3 Activeer het gereedschap Uitsnijden in de gereedschapskist. Extra opties voor het regelen van de functie verschijnen in een submenu onder de menubalk van Photoshop.

4 Kies een vooraf ingestelde bijsnijden dimensie aan de grootte van het gewas gebied beperken. Navigeer naar het pictogram gewas aan de rechterzijde van het submenubalk. Selecteer een bijsnijden grootte optie in het drop-down menu - bijvoorbeeld, de grootte van uw fotopapier.

5 Bepaal de uitsnede. Klik en sleep het gereedschap Uitsnijden totdat alle ongewenste gebieden worden gedekt door een doorschijnende grijze overlay. De selectie gebied dat na het bijsnijden blijft blijft helder wanneer u de muis loslaat. Een verstelbare selectiekader met grepen verschijnt ook.

6 Stel het gereedschap Uitsnijden selectiekader als dat nodig is. Verander de eerste selectie en verfijnen van het gewas. Pak een selectiekadergreep en sleep deze naar uitzetten of krimpen de selectie.

7 Draai de selectie gewas als dat nodig is. Passen uw muis over elke selectiekader hoek onthult een roteren icoon. Klik op het icoon en draai de selectie gewas. Kleine of grote rotaties kan de samenstelling van de foto's te verbeteren. Het beeld draait op zijn plaats nadat u het gewas uit te voeren.

8 Uitvoeren van het gewas. Druk op "Enter" of klik ergens in de gereedschapskist aan het gewas af te ronden.

Hints

  • U kunt als alternatief uitsnijdkader gereedschap selecties door middel van het hoofdmenu van Photoshop. Terwijl de selectie actief is, ga naar "Beeld" en kies "Crop."
  • Gebruik preset bijsnijden maten met zorg; ze kunnen de kwaliteit van het beeld te verminderen moet je selectie gewas vergen aanzienlijke schaalvergroting.