Hoe kan ik mijn eigen webserver

Wilt u de kosten van het hosten van uw bestanden voor gebruik op het internet te voorkomen, kunt u uw eigen webserver te hanteren hosten van uw bestanden. U hebt een fatsoenlijke computer met veel bergruimte, RAM, en iets dat altijd kan worden aangesloten op het internet. Wanneer uw server niet op het internet, zal geen van de bestanden op de server op het internet. Volg deze stappen om uw computer in uw web-server.

instructies

Hoe kan ik mijn eigen webserver

1 Als u niet beschikt over een high-speed internetverbinding hebt, zet men met een lokale provider in uw omgeving.

2 Beveilig uw eigen domeinnaam. Dit zal helpen de mensen naar en van uw bestanden op het internet. Dit geeft u ook een plek om te versturen en e-mail. Als u niet beschikt over een statische webpagina adres hebben (als je kabel of DSL-verbinding, zal je waarschijnlijk niet een statisch adres) zijn er verschillende plekken waar je kunt gaan om uw domeinnaam veilig te stellen. Controleer de middelen sectie.

3 Haal je router. Gebruik een gewone router, omdat draadloze routers niet voor thuis server set-ups worden voorgesteld. Uw router moeten Ethernet-aansluitingen te hebben en moet in staat zijn port forwarding zijn om buiten Internet verkeer toe te staan.

4 Stel uw computer. Zorg ervoor dat u uw standaard computer items, waaronder een toetsenbord, muis, en een 10/100 Ethernet Network Card. Zorg ervoor dat u een ononderbroken stroomvoorziening moet uw systeem veilig in het geval van een stroomstoring te houden.

5 Als u uw web-server te configureren, moet je beginnen system-config diensten. Zorg ervoor dat httpd en mysqld worden gestart en gekozen om te starten bij het opstarten, sla de service configuratie.

6 Controleer of uw webserver correct werkt door het openen van een browser en wees hij op http: // localhost / (die altijd verwijst naar de webserver op uw computer). Je moet de testpagina voor Apache, de webserver applicatie te zien.

7 Opgezet port forwarding zoals voorgeschreven door uw router. Zorg ervoor dat alle http diensten of poort 80 verkeer naar het IP-adres van uw webserver wordt gestuurd.

Hints

  • Iets dat zal online beschikbaar zijn, moet worden opgeslagen in / var / www / html directory op de server computer.