Wat is Windows Internet Explorer 8?

Wat is Windows Internet Explorer 8?


Windows Internet Explorer 8 is de meest recente versie van Internet Explorer, een van de verschillende browsers beschikbaar om te bekijken en deel te nemen aan websites.

Verenigbaarheid

Terwijl Windows Internet Explorer 8 werkt erg goed op Windows gebaseerde machines, het is niet compatibel en zal niet draaien op iMacs of Unix gebaseerde machines. Windows Internet Explorer 8 zal niet werken op mobiele apparaten, maar er zijn mobiele versies van Internet Explorer beschikbaar.

Geschiedenis

Voorheen bekend als Microsoft Internet Explorer, of IE, het is een grafische webbrowser ontwikkeld door Microsoft voor gebruik met Windows-besturingssystemen op het internet te surfen.

product Opmerking

Windows Internet Explorer 8 is de nieuwste en meest actuele versie van IE en is beschikbaar voor Windows XP-machines die worden uitgevoerd met Service Pack 2 of hoger. Het is ook opgenomen als de standaard webbrowser voor Windows 7 en Windows Server 2008.

Usage Statistics

Volgens MarketShare, door Net Applications, meer dan de helft van de internetgebruikers gebruik van een versie van Internet Explorer. Accurate statistieken met betrekking tot het percentage met behulp van Windows Internet Explorer 8 in het bijzonder zijn niet beschikbaar. Mozilla Firefox geldt als de tweede meest populaire webbrowser met iets meer dan een kwart van de surfers gebruiken om op internet te surfen.

vergelijkbare producten

Producten vergelijkbaar met Windows Internet Explorer 8 zijn: Mozilla Firefox, Opera, GoogleChrome en Safari.