Hoe om Flash Video Players Maak

Als je een flash video die u wilt weergeven op uw website of blog hebt gemaakt, hoeft u niet nodig om een ​​speciale flash player gebruiken om te publiceren en te laten zien. U kunt uw flash-video rechtstreeks insluiten in uw website of blog met behulp van een eenvoudige code. U moet uw Flash-video als een SWF-bestand te uploaden naar een online host en de URL voor uw video om de code te voltooien. Iedereen die Flash heeft geïnstalleerd op hun web browser in staat zal zijn om uw Flash-video te bekijken wanneer ze uw website bezoeken.

instructies

1 Markeer de volgende code met je muis, klik met de rechtermuisknop en kies "Kopiëren" in het menu:

<Object width = "550" height = "400">

<Param name = "movie" value = "videoname.swf">

<Embed width = "550" height = "400">

</ Embed>

</ Object>

2 Open uw website code of blogpagina in een HTML- of teksteditor.

3 Klik rechts op de binnenkant van de code of de pagina en kies "plakken" uit het menu. Hierdoor wordt een kopie van de Flash-code te plaatsen op uw site.

4 Verander de "videoname.swf" naar de URL van uw geüploade Flash film in zowel de "waarde" en de "embed src" labels. Zorg ervoor dat u de aanhalingstekens rond de URL van je video te verlaten.

5 Verander de nummers voor de "width" en "height" labels als uw video moet groter of kleiner zijn dan de cijfers verstrekt. Zorg ervoor dat u de aanhalingstekens te houden rond de nummers.

6 Sla de wijzigingen in uw website of blog en publiceren.

7 Start uw internetbrowser en open uw website of blog van je Flash video online te bekijken.

Hints

  • Deze code is de zeer fundamentele code die nodig is om een ​​Flash-film online te geven. Zodra u de video online ingesloten, wilt u misschien andere labels om de code toe te voegen voor meer geavanceerde functies zoals auto-play en video looping.