Hoe maak je een afbeelding van uw C Drive

Een afbeelding van uw harde schijf biedt een iets ander doel dan een eenvoudige back-up. Een afbeelding aandrijving omvat alle voorkeuren van de gebruiker, alle software, alle tweaks een gebruiker heeft gedaan om het besturingssysteem, en, natuurlijk, alle gegevens. Het beeld vangt een momentopname van het systeem in zijn geheel en kan het systeem in zijn geheel opnieuw te installeren. Drive beelden worden op grote schaal gebruikt in het onderwijs en grote bedrijven waar een aantal computers worden ingezet met dezelfde software en instellingen.

instructies

1 Denk aan uw harde schijf als een grote archiefkast. Organiseer alle documenten, foto's, muziek, films en andere gegevens die u wilt in mappen te houden. Organiseer per categorie, het creëren van submappen wanneer dat nodig is om te scheiden en te classificeren alles wat moeite waard te houden. Ruimen: Verwijder alle ongebruikte programma's, bestanden en mappen die niet nodig zijn of worden gebruikt.

2 Sluit de externe harde schijf op de computer. Formatteren van de harde schijf voor te bereiden voor de komende data. Kies de juiste opmaak soort op basis van het besturingssysteem dat u gebruikt.

3 Selecteer en installeer een disk imaging programma (zie de link in de sectie Resource met verschillende opties). Start het programma en kies de optie om een ​​boot of rescue disk te maken. Volg de instructies op het scherm. Kies de optie in de software om een ​​back-up te maken. Selecteer het juiste station om de afbeelding, die de belangrijkste schijf of partitie waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd, meestal C zou moeten zijn :.

4 Kies de doellocatie voor de afbeelding - waar het zal worden opgeslagen - en dat de externe harde schijf die u zojuist geformatteerd zal zijn. Kies een naam en beschrijving voor de afbeelding die u aan het maken bent en ga verder met de instructies op het scherm. Verzekeren de ruimte van het beeld gelijk is of kleiner dan die van de schijf.

5 Test de zojuist gemaakte back-up. Plaats de back-up-cd in de cd-rom-drive. Zet de computer op te starten vanaf de cd. Volg de instructies op het scherm om het beeld te selecteren om de de back-up te herstellen. Wacht tot het bericht te zeggen dat de afbeelding werd met succes hersteld.

6 Verwijder de cd uit het station en herstart de computer. Lancering toepassingen, gebruik maken van alle randapparatuur, surfen op het internet, afsluiten en herstarten. Herstart de computer een paar keer om te zorgen dat alles werkt.