Hoe maak je een VCD Met Nero Make

Hoe maak je een VCD Met Nero Make


Een video compact disc is een schijf die inhoud in een video-formaat bevat. U kunt een lege cd te nemen en om te zetten in een VCD in een paar stappen. Nero Burning ROM is de toepassing die u dit in moet doen. De programma begeleidt u elke stap van de weg en maakt het werk heel eenvoudig. Als u niet beschikt over dit programma is geïnstalleerd, het downloaden van een gratis proefversie van het internet.

instructies

1 Zet de computer aan. Klik op de knop Start en kies Programma's. Als het menu druppel verschijnt moet u op Hulpprogramma's klikt. Volg de route zoals de drop menu's worden weergegeven Hulpprogramma's> Nero> Nero OEM> Nero Express.

2 Selecteer de categorie Video / Beelden in het selectieveld aan de bovenkant van het venster Nero Express. Beweeg de cursor naar rechts, naar de drop menu te zien en klik op de optie Super Video CD.

3 Klik op de knop Toevoegen in de rechterbovenhoek van het CD-scherm My Super Video. Blader door de directory van de bestanden die u wilt converteren te lokaliseren. Markeer het bestand en klik op de knop Toevoegen. Of gewoon slepen en neerzetten het bestand in de lege ruimte op het raam.

4 Voeg alle bestanden op dezelfde manier. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van uw bestanden, klikt u op de knop Volgende in de linkerbenedenhoek van het scherm.

5 Klik op de knop Volgende in de rechterbenedenhoek als het Menu venster My Super Video verschijnt. Als u in het menu te veranderen, dit doen door te kiezen voor de lay-out, de achtergrond of de tekst te wijzigen. Doe dit door te klikken op de respectievelijke knoppen en zet de instellingen als standaard. Klik op de knop Volgende.

6 Selecteer de brandapparaat uit een drop menu in het eerste gebied aan de bovenkant van het venster Definitieve brandinstellingen. Geef de naam van de schijf in het onderstaande veld. Kies voor een schrijfsnelheid te klikken op één van de drop menu. Bepaal het aantal exemplaren dat u wenst te maken in het laatste veld.

7 Klik op de knop Branden in de rechter benedenhoek van het scherm.

Hints

  • Gebruik een CD-R om uw bestanden te branden, omdat het compatibel is met het grotere aantal DVD-apparaten.
  • Sommige apparaten niet de verbrande versie van de VCD disk te accepteren.