Hoe u uw webcam gebruiken als een bewegingsmelder

Naast de voor de hand liggende doel te laten zien wie je bent in real time online, kunt u ook uw webcam om andere redenen zou je waarschijnlijk nodig vinden te gebruiken. Met behulp van uw webcam als een beweging detecteren video-opname-apparaat kunt u zien dingen gebeuren terwijl u niet in de buurt. Wanneer iemand verschijnt bij de deur, bijvoorbeeld uw camera kan het evenement op te nemen zodat u kunt zien wie het is. Het enige wat u moet doen om uw camera te bedienen als deze is om wat software te installeren en te configureren.

instructies

Hoe gebruikt u uw webcam als een bewegingsmelder

1 Ga naar de website Dorgem Project (zie bronnen).

2 Klik op de link "Download" aan de linkerkant van de pagina.

3 Klik op de link naar het bestand met de ".exe" achtervoegsel.

4 Wacht tot het downloaden te beginnen. Als het niet automatisch wordt gestart, klikt u op de voorgestelde koppeling, en de download start zodra uw computer klaar is.

5 Ga naar de locatie van uw download en dubbelklik op het pictogram voor de toepassing voor het instellen u zojuist hebt gedownload.

6 De instructies, die vanzelfsprekend zijn, om de installatie van Dorgem voltooien.

7 Klik op 'Start Dorgem "aan het einde van de installatie als je zou willen om te beginnen met het programma als je eenmaal klaar bent met de installatie.

Dorgem configureren om Make Your Webcam Detect Motion

8 Begin Dorgem door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad (als je het geïnstalleerd) of het starten vanuit het menu Start.

9 Kies de webcam die u wilt gebruiken uit het drop-down menu op voorwaarde dat in het hoofdvenster Dorgem's.

10 Klik op de "Preview" knop om te zien of de camera goed is afgesteld. Re-positie van de camera als je zou willen. Klik op "Preview" om het voorbeeld te stoppen.

11 Klik op de knop "Opties". Controleer het vak dat wordt aangeduid met "Gebruik bewegingsdetectie." Klik op OK en vervolgens op de knop "Store-instellingen. Klik op de knop 'Toevoegen'. Kies" Bestand. "Schrijf een naam voor het bestand onder" Naam. "

12 Klik op de knop "..." om een ​​locatie waar u wilt het bestand op te slaan om te bladeren. Schrijf een bestandsnaam die u zou willen hebben en dan schrijf "% g 'op een deel van de naam. Dit zal ervoor zorgen dat Dorgem tijdstempels opnames. Klik op "Save" en vervolgens op "OK."

13 Klik op "Sluiten" in het venster Store-instellingen zodat u kunt terugkeren naar het hoofdvenster Dorgem's.

14 Klik op "Capture nu" om te beginnen met je webcam als een bewegingsdetector.

Hints

  • Als je problemen hebt met het vastleggen, omdat de camera niet meer reageert wanneer je het met rust gelaten een tijdje, moet u de "Reconnect" functie in het menu Opties van Dorgem activeren.
  • Vertrouw niet op uw camera en Dorgem om al het werk voor u doen, tenzij u zeker weet dat alles goed werkt. Testen hoe Dorgem gebruikt uw camera eerst totdat de resultaten bevredigend zijn. Mogelijk moet u doen wat experimenteren met deze in een aantal ingewikkelde gevallen.