Hoe te repareren corrupte XLR-bestanden

Hoe te repareren corrupte XLR-bestanden


Bestanden met de extensie .xlr zijn spreadsheets gemaakt in Microsoft Works. Terwijl "repareren" een beschadigde .xlr bestand is waarschijnlijk het best overgelaten aan een ervaren tech support vertegenwoordiger, het herstellen van de gegevens in de beschadigde spreadsheet kan relatief eenvoudig zijn. Er zijn twee manieren om dit te doen, die beide vereisen het gebruik van Microsoft Office-programma's zoals Word en Excel.

instructies

Hoe om gegevens te herstellen van een beschadigde .xlr File Met behulp van Microsoft Excel

1 Launch Excel en open vervolgens het beschadigde .xlr bestand. Als het bestand wordt geopend en u wordt gevraagd om fouten te herstellen, ervoor kiezen om dit te doen.

2 Selecteer alle cellen die gegevens bevatten, klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'.

3 Begin een nieuwe spreadsheet in Microsoft Works. Selecteer cel A1, klik met de rechtermuisknop en 'Plakken'.

4 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als" en onder de naam van het bestand te selecteren ".xlr (Microsoft Works)" formaat. Als alternatief kunt u het bestand of een back-up versie in Excel op te slaan.

Herstellen van beschadigde gegevens Van een .xlr bestand met Microsoft Word

5 Open het .xlr bestand met behulp van Microsoft Word. Om dit te doen moet u de Microsoft Excel converter geïnstalleerd op uw pc. Dit bestand is beschikbaar via Microsoft op http://office.microsoft.com/en-us/downloads/office-online-file-converters-and-viewers-HA001044981.aspx. U zult vroeg op als u de Excel-converter hebt geïnstalleerd weten; als je dat niet doet, zal de .xlr bestand niet zichtbaar zijn wanneer je het probeert te zoeken met behulp van Word. Als het bestand wordt geopend, zal het dat doen in komma's gescheiden tekstformaat. Dat wil zeggen, alle celwaarden worden gescheiden door komma's.

6 Klik op "File" en vervolgens "Opslaan als." Onder de bestandsnaam bar, kies "Alleen tekst (* .txt)" als het bestandstype. Klik op "Opslaan" om het bestand op te slaan.

7 Open een nieuwe Microsoft Works spreadsheet en klik op "File" en vervolgens "Open." Zorg ervoor dat het bestandstype bar is ingesteld op "Alleen tekst (* .txt)" en dan is het .txt bestand dat u eerder opgeslagen te openen. De komma's gescheiden bestandsformaat moet ervoor zorgen dat alle gegevens bevolken in afzonderlijke cellen.

Hints

  • Als u uw gegevens niet kunt herstellen met behulp van deze stappen, kunt u het beschadigde bestand naar de technische support desk bij een grote franchise (zoals Geek Squad bij Best Buy) brengen, of iemand op een lokale computer reparatie winkel.