Mijn Dell Latitude toont niet Volume Change

Dell Windows-gebaseerde Latitude computers kunnen gebruikers hun volume snel en gemakkelijk aan te passen vanaf hun computer display. Een volume icoon die niet wordt weergegeven op het scherm Latitude kan problemen zo simpel zijn als het controleren van een vakje om niet weer te geven of als grote als een defecte geluidskaart aan te geven. Weten hoe u een ontbrekende volume icoon naar behoren op te lossen kan u toestaan ​​om het probleem snel op te lossen en haal het meeste uit uw Latitude computer.

instructies

1 Zorg ervoor dat de geluidskaart goed werkt. Om dit te doen, klikt u op de Windows-knop Latitude computers met Windows Vista of Windows 7 of "Start" voor alle andere systemen, en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'. Selecteer "Geluiden en audioapparaten." Dit zal het volume weer te geven. Selecteer het tabblad 'Hardware' om de details van uw geluidskaart te bekijken. De naam van de geluidskaart wordt weergegeven als het is geïnstalleerd en goed werkt.

2 Download bijgewerkte stuurprogramma's voor uw geluidskaart. U kunt bijgewerkte drivers downloaden, hetzij door een bezoek aan de website van de fabrikant van de kaart of door een bezoek aan de website van Dell (zie Resource). Na het downloaden van de drivers, voert het gedownloade bestand om automatisch te installeren.

3 Plaats het volumepictogram in de taakbalk. Om dit te doen, klikt u eerst op de "Start" of Windows-knop, selecteer "Configuratiescherm" en vervolgens op "Geluiden en audioapparaten." Dit zal het volume eigenschappen weer te geven. Onder het tabblad "Volume", controleert u de "Place Volume icoon in de taakbalk" knop is aangevinkt. Als het niet, klikt u op de knop, en klik vervolgens op 'OK'.