Aanwijzingen voor AmpliTube

Aanwijzingen voor AmpliTube


IK Multimedia's AmpliTube VST moet goed zijn geïnstalleerd en geregistreerd, voordat het kan worden gebruikt zonder beperking. AmpliTube biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​gitaar te spelen door middel van een combinatie van virtuele versterkers, boxen en effecten. serienummer van het product en de digitale id heeft in het scherm Product Authorization Wizard, die u leidt naar de IK Multimedia website en geeft u de toelating code in te voeren. U kunt AmpliTube geïntegreerd in uw opname setup in minder dan 15 minuten.

instructies

1 Plaats de installatie-cd die bij uw AmpliTube product geleverd in de cd-rom-station van uw computer. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het initiëren van het installatieproces.

2 Voer uw serienummer en digitale id in de juiste velden op het scherm Product Authorization Wizard wanneer het verschijnt, klik dan op het "Register On Line" knop. Het serienummer van het product en de digitale id zijn beide gelegen op de registratiekaart die bij uw product is geleverd. U wordt doorverwezen naar de IK registratie website, waar je toestemming code aan u zal worden verstrekt.

3 Kopieer en plak de registratie code in het daarvoor bestemde veld op het volgende scherm en klik op 'Volgende'. Volg de aanwijzingen op het scherm voor het voltooien van de registratie en het installatieproces.

4 Maak de juiste verbindingen tussen je gitaar, audio-interface en de computer. Sluit een USB- of FireWire-kabel aan op de achterkant van de interface, dan in een vrije USB of Firewire-poort van uw computer. Het type kabel die u nodig heeft is afhankelijk van het model audio-interface u eigenaar. Sluit het ene uiteinde van een instrument kabel in van je gitaar-uitgang en het andere uiteinde in een van de audio-interface "Input" jacks.

5 Lanceer AmpliTube en configureer uw audio-interface. Dubbelklik op het AmpliTube pictogram op het bureaublad om de toepassing te openen en selecteer vervolgens de naam van uw audio interface van de "Output Audio Interface" menu "Input Audio Interface" en. Selecteer de specifieke audio-interface kanaal dat de gitaar aangesloten op vanuit dit scherm ook heeft.

6 Beginnen met browsen AmpliTube's presets. Klikt u op het pijltje omhoog of omlaag knoppen op de preset manager om een ​​nieuwe preset in het programma te laden. Een nieuwe combinatie van versterkers, luidsprekerkasten en effecten worden geladen uit het geheugen telkens een vooraf geselecteerd.

Hints

  • Klik op "Save" aan de bovenkant van het scherm om wijzigingen aan voorinstellingen die zijn gemaakt na het bewerken op te slaan. Of klik op "Opslaan als" en sla de gewijzigde preset onder een nieuwe naam.