Hoe te downloaden en installeren van Adobe Acrobat Reader

Hoe te downloaden en installeren van Adobe Acrobat Reader


Adobe Reader is een Portable Document Format lezen programma dat gratis verkrijgbaar bij Adobe Systems is. Hoewel er veel PDF lezen programma's beschikbaar, Reader is een van de meest populaire onder de thuis en op kantoor gebruikers. PDF-bestanden zijn conversiebestanden van een brondocument die door iedereen kan worden gelezen met een programma zoals Reader. Dit maakt het bekijken van het materiaal zonder de noodzaak van het bronprogramma. U kunt downloaden en installeren van Adobe Reader door het volgen van een paar stappen.

instructies

1 Klik op de "Nu downloaden" knop op de Adobe Reader download pagina (get.adobe.com/reader). Deze actie zal een apart venster te openen. Klik op de knop "Save File".

2 Dubbelklik op het Adobe Reader EXE-bestand in het venster 'Downloads'. Klik op "Yes" op de pop-up venster met de vraag of u wilt toestaan ‚Äč‚ÄčAdobe om wijzigingen op uw computer te maken. Houd er rekening mee dat u kan nodig zijn om het wachtwoord van iemand die administratieve rechten op de computer, als je niet in te voeren.

3 Klik op de knop "Install" op het venster van Adobe Reader "Setup". Dit zal de installatie periode, die een paar ogenblikken kon nemen beginnen. Klik op de "Finish" knop om de installatie te voltooien.