Hoe maak je een Wireless Printer installeren

Veel printerfabrikanten bouwen nu draadloos printen apparaten die gebruikers afdruktaken kunnen verzenden naar vanaf meerdere computers. Draadloze printers vereisen slechts een internetverbinding en geen directe USB-aansluiting als de traditionele computer printers. Zolang je weet dat het IP-adres van de draadloze printer, kunt u het op uw PC of Mac-computer te installeren.

instructies

PC Instructions

1 Open het menu Start en klik op het icoontje "Printers en faxapparaten".

2 Klik op "Een printer toevoegen" knop aan de linkerkant van het venster.

3 Kies de optie "Lokale printer" en klik op 'Volgende'.

4 Selecteer de "Een nieuwe poort maken" optie en kies dan "Standard TCP / IP-poort" in de lijst van port types. Klik vervolgens op "Next".

5 Typ het IP-adres van de draadloze printer en kies vervolgens een naam voor de printer. Klik op "Next".

6 Klik op "Finish" om de installatie van de printer te voltooien. De draadloze printer wordt nu aan de lijst met beschikbare printers op uw computer worden toegevoegd.

Mac-instructies

7 Open Systeemvoorkeuren door te klikken op het pictogram Dock.

8 Ga naar de "Print & Fax" control panel onder de "Hardware" rubriek.

9 Klik op het plusteken aan de linkerkant van het Configuratiescherm.

10 Ga naar het tabblad "Default" aan de bovenkant van de pop-up venster.

11 Klik op de naam van de draadloze printer, en klik op de knop "Toevoegen". De draadloze printer wordt nu aan de lijst met beschikbare printers op uw computer worden toegevoegd.

Hints

  • Als uw draadloze printer een LCD-scherm op het, zul je in staat om het IP-adres van het apparaat te vinden van het scherm menu.If uw printer niet een scherm hebt, raadpleeg dan de handleiding van de printer voor het IP-adres.
  • Als uw draadloze router heeft een firewall op het, zou de draadloze printer worden geblokkeerd verbinden met computers op het netwerk.