Hoe kan ik Problemen met een Windows Home Server die wordt niet herkend een UPnP-router?

Windows Home Server is een Microsoft product dat mediaserver, data back-up en document management functies biedt naast de computers op een lokaal netwerk thuis. Windows Home Server bevat ook een remote access-functie, zodat u de foto's en homevideo's kunt delen met mensen via het internet. Windows Home Server communiceert met routers UPnP en stuurt de vereiste poorten, zodat mensen kunnen toegang krijgen tot het programma via het internet. Als de automatische configuratie niet werkt, is er mogelijk een probleem met de configuratie van de router of u kunt de benodigde poorten naar de Windows Home Server-computer handmatig te sturen.

instructies

1 Controleer of de router is ingeschakeld en de Windows Home server computer is aangesloten op het met een standaard Ethernet-kabel.

2 Open de Routerconfiguratie Details pagina door te klikken op "Instellingen" in de Windows Home Server-console, klik op "Remote Access" te klikken op "Setup" te klikken op "OK" en te klikken op "Router Configuration Details."

3 Open van uw router configuratie webpagina door te klikken op "Router configureren" op de Routerconfiguratie Details pagina en log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router.

4 Navigeer naar de router UPnP configuratiepagina en UPnP inschakelen als het uitgeschakeld. Raadpleeg de documentatie van uw router voor meer informatie.

5 Zoek firmware-update pagina van uw router. Controleer de website van uw router fabrikant voor een bijgewerkte versie van de firmware en het uploaden via de router firmware pagina als die er is.

6 Voer de configuratie van de router testen weer door te klikken op "Refresh" op het Routerconfiguratie Details pagina.

7 Navigeer naar port forwarding pagina van uw router en forward TCP-poorten 80, 443 en 4125 aan het IP-adres van uw Windows Home Server-computer als UPnP is nog steeds niet goed werkt. Raadpleeg de documentatie van uw router voor meer informatie over het doorsturen van poorten.