How to Get als in Bounty Hunter in "RuneScape"

Bounty jacht in "RuneScape" is een gevaarlijk, maar lonende activiteit. U zult proberen om een ​​aantal van de beste spelers van het spel te bieden heeft te verslaan - maar je zult het moeten doen met een doel op je rug, zoals anderen zal proberen om u te jagen. Echter, als het je lukt om het afsluiten van uw doelgroep, kunt u worden beloond met wapens en armor die ze ook droegen als een prestigieuze premiejager rang. Terwijl in een bounty wereld, kunt u een premiejager rang of een schurkenstaat rank te verkrijgen - er rekening mee dat deze twee rijen zijn gescheiden, en de punten in de richting van één rang tellen niet mee voor de andere.

instructies

1 Ga naar één van de Bounty Worlds. Om dit te doen, moet je minstens level 20 zijn en staan ​​binnen de grenzen van de Bounty Wereld dat u wilt invoeren. Selecteer een van de Bounty Worlds uit de lijst Bounty World.

2 Verdien rogue punten, maar het doden van een speler die niet uw officiële doelstelling. Elke speler elimineren zult u een punt te geven. U moet 250 punten te worden gerangschikt.

3 Verdien bounty hunter punten door het verslaan van spelers die zijn uw officiële doelstelling. Elke speler je vernietigen geeft je een punt. Je moet 250 punten tot een ranked premiejager te worden.

Hints

  • Werken met een groep mensen om te voorkomen dat af opgepikt door meer ervaren spelers.