Hoe kan ik Pixel People on Photoshop Draw

Adobe Photoshop omvat een groot aantal filters die gebruikers kunnen toepassen op hun foto's of digitale beelden om ze artistieke, surreal dan niet uniek. Een van de standaard filters biedt het programma is een pixelation functie die een mozaïek van uw afbeelding, zoals op een foto, video game of afbeelding computer in een lage resolutie lijkt creëert. U kunt dit filter snel toe te passen en aan te passen aan uw wens in minder dan twee minuten.

instructies

1 Unlock je "achtergrond" laag door het openen van de "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm en te dubbelklikken op het. Klik op "OK" in het dialoogvenster. Selecteer "File" en vervolgens "Opslaan als" uit het bedieningsmenu en sla uw afbeelding onder een nieuwe naam, zodat je niet het originele beeld te overschrijven.

2 Kies "Filter" en vervolgens "Pixelate" en "Mozaïek" van het control menu, en vink het vakje "Preview" in het dialoogvenster. Pas de "Cell Size" schuifknop aan de onderkant van het dialoogvenster links of rechts totdat u het gewenste niveau van pixelation hebben bereikt voor uw onderwerp.

3 Kies "File" en vervolgens "Save" in het systeemmenu om uw afbeelding korrelig persoon of mensen te redden.

Hints

  • U kunt de pixelation effect om alleen de mensen in uw foto te beperken door toepassing van de mozaïek filter als een slimme laag en het aanpassen van het masker rond de filter in het "Layers" palet. Om een ​​slim filter toepassen, selecteert u "Filter" en vervolgens "Convert voor Smart Filters" van het control menu, dan gelden de mozaïek filter zoals beschreven in stap twee. Klik op de witte laagmasker icoon onder je hoofd laag en gebruik de "Brush Tool" om de gebieden te wissen rond de persoon om ze te herstellen naar normaal, terwijl de persoon korrelig.