POS-systemen Compatibel met Peachtree

POS-systemen Compatibel met Peachtree


Sage Peachtree is een boekhoudkundige software programma dat is ontworpen voor zakelijke gebruikers, en het stelt u in staat om bij te houden van de klant facturering, boekhoudkundige grootboeken en de jaarrekening te houden. Als u een point of sale (POS) software programma nodig om bij te houden van de producten verkocht en de inventaris te houden, dan moet je een die werkt met uw bestaande Peachtree programma te vinden.

AccuPOS

Dit programma is ontworpen om te werken met de volgende versies van Peachtree: Peachtree Pro, Premium, Compleet en Enterprise en versies 2009, 2010 en 2011. Dit product werkt ook met Simply Accounting door Sage, QuickBooks, Lijn 50 door Sage en Sage MAS 90. dit is een combinatie van hardware en software programma dat een touch screen gebruikt, wat betekent dat je input data met behulp van een stylus of met uw vinger. Het programma biedt verschillende oplossingen voor de retail, informatie en restaurant-industrie, maar al deze versies kunt u bijhouden van de verkoop te houden, bekijken klantinformatie en uitzicht op de verkoop trends. U kunt ook uitgang van deze informatie in het verslag van vorm, en u kunt dit programma te gebruiken als een werknemer time klok. Er is een shareware versie van dit product, wat betekent dat u het kunt gebruiken gratis voor een beperkte tijd. De volledige versie begint bij $ 1.499 in 2010.

POS Retail

De POS Software and Systems Group biedt de POS Retail software, die is ontworpen voor de detailhandel, en het is compatibel met QuickBooks, BusinessWorks en Peachtree. Dit is een Windows-systeem, en het stelt u in staat om de verkoop informatie van touch screens, scanners of het invoeren van gegevens vast te leggen. U kan de uitgang van deze informatie in het verslag van vorm, en u kunt deze rapporten met of zonder klantinformatie te bekijken. Andere kenmerken van deze tool onder meer dat u kunt betalingen groep, en het houdt je inventaris. Met ingang van 2010, dit product kost tussen de $ 595 en $ 995, afhankelijk van de versie.

Ace Retail

De Ace Retail POS 3000 is compatibel met Sage Peachtree versies 2010 en 2011, en het stelt u in staat om bij te houden van uw voorraad en af ​​te drukken barcodes te houden. Dit programma is ontworpen om te werken met de detailhandel, informatietechnologie, entertainment, recreatie goederen en kruidenier industrie. Andere kenmerken van de Ace Retail POS 3000 onder meer dat je winkel credits, lidmaatschappen, cadeaubonnen en zendingen kunnen volgen, en u kunt verkooporders, rapporten en facturen. Er is een gratis trial versie van dit programma, maar de volledige versie begint bij $ 1.975.