Basic Computer Doelstellingen

Basic Computer Doelstellingen


In 2010, basis computer vaardigheden zijn niet alleen belangrijk maar ook noodzakelijk. De meeste instellingen bieden standaard computer lessen voor leerlingen van alle leeftijden. De lessen studenten in staat stellen basisvaardigheden op de computer taken uit te voeren, evenals begrijpen basis computer woordenschat en technologie. De studenten leren ook over gemeenschappelijke computer componenten.

computer Bekendheid

Basic computer klasse doelstellingen zijn onder meer te leren over de computer hardware en software. Hardware technologie omvat het leren over de fysieke computer onderdelen. Leren over computerprogramma's of software, inclusief degenen die al zijn geïnstalleerd en die moeten worden gedownload naar de computer. Veel elementaire computer lessen omvatten ook belangrijke training over hoe de muis te gebruiken en hoe te bekwamen met behulp van het toetsenbord worden. Bovendien dienen de gewone computer lessen te betrekken ook training in hoe fundamentele problemen met de computer, met inbegrip van het leren van de juiste opstarten en afsluiten van procedures op te lossen.

Besturingssysteem

Meest elementaire computer klassen zich ook richten op het leren hoe je de Windows-omgeving voor pc of Mac OS voor Apple-computers te navigeren. Aangezien de meeste computers hebben een versie van het besturingssysteem is geïnstalleerd, de klassen te betrekken leren over het bureaublad, taakbalk en het startmenu, dat deel uitmaakt van een standaard besturingssysteem. Studenten zijn ook vertrouwd met de computer instrumenten, zoals de rekenmachine en fundamentele onderdelen van het besturingssysteem, zoals de titelbalk, menubalk, werkbalken, taakbalk en schuifbalken en hoe te minimaliseren of te maximaliseren een raam gemaakt. Het besturingssysteem omgeving training omvat ook vaak een discussie over veilig internetgebruik en hoe u de Internet technologie te gebruiken voor verschillende doeleinden. Als onderdeel van deze opleiding basisklassen zich ook richten op hoe het internet voor communicatiedoeleinden, zoals e-mail te gebruiken, en voor onderzoeksdoeleinden, zoals het schrijven van educatieve papers.

Probleemoplossen

Een ander belangrijk onderdeel van de basisvaardigheden op de computer klassen is hoe de computer te behandelen wanneer deze storing. Dit geldt ook voor het omgaan met een bevroren computer, hoe om te herstarten of herstart de computer en hoe om alle bestanden en werk naar behoren te slaan voordat het afsluiten van de computer. De lessen ook leren hoe een misplaatste mappen en bestanden op de computer. De leerlingen wordt geleerd hoe om vitale computer functies, zoals Help gebruiken, zoeken, en instellingen, op de computer aan te passen. Studenten ook worden onderwezen over ingebouwde toetsenbord functies voor tijden wanneer de muis niet werkt of niet beschikbaar is, zodat ze basisvaardigheden op de computer taken kunnen volbrengen zonder.