Hoe vindt u Chat Logs

Hoe vindt u Chat Logs


Tenzij u de instellingen van uw instant messaging-programma heeft gewijzigd, het waarschijnlijk logt een overzicht van al je chatsessies. Dit kan van pas komen wanneer u het nodig om te zoeken naar een stukje informatie, zoals een telefoonnummer of adres. U kunt wijzigen of uw IM-programma bewaart een logboek bij van uw chats in de voorkeuren van de gebruiker of opties en sommige programma's bieden een functie af te chatten het record.

instructies

1 Start uw instant messaging-programma door te klikken op het pictogram of het lanceren van het uit de toepassingen of programma menu van uw computer.

2 Zoek de persoon van wie logs die u wilt bekijken. Vanuit uw buddy list, selecteer een persoon met je muis.

3 Bekijk het logboek. Hoe u bekijkt het chat log is afhankelijk van het programma dat u gebruikt. Typisch, met de vrienden geselecteerd, ga onder File en selecteer "View Log." Afhankelijk van uw IM-programma, moet u dubbelklikken om een ​​chatvenster te starten en selecteer "View Log" vanaf daar. In sommige programma's, kunt u "History" in plaats van te zien "Log." Eenmaal klikt, wordt het logboek van al uw eerdere chatsessies lijken georganiseerd op datum.

Hints

  • Sommige IM-programma's op te slaan praatjelogboeken als tekst bestanden in een speciale map waar het programma is geïnstalleerd. Blader op uw computer naar de map voor het programma en kijk of er een geschiedenis of log map. Ze zijn meestal georganiseerd door vriend of datum.