How to Move een Facebook-profiel Song

How to Move een Facebook-profiel Song


Facebook laat je links naar nummers post naar uw profiel in de vorm van MP3-bestanden van derden muziekdiensten, YouTube muziekvideo's en nog veel meer. De songs worden ingebed in uw Facebook muur en in het nieuws je vrienden 'feeds, zodat ze hen kan luisteren zonder dat daarbij Facebook. U kunt een Facebook-profiel lied naar een andere plaats te gaan op Facebook door nogmaals uw eigen muur te delen, een vriend's Wall, een Facebook-groep, een Facebook-pagina of zelfs in een privé-bericht naar een of meer vrienden. Het nummer zal verschijnen op de top van de geselecteerde locatie.

instructies

1 Log in op Facebook en ga naar een nummer dat u hebt gedeeld op je Facebook-profiel.

2 Klik op de link 'Delen' onder het nummer. A "Deel deze Link" wordt geopend waarin u uw voorkeuren delen kunt instellen voor het lied.

3 Klik op het drop-down menu in de "Deel deze Link" paneel en selecteer het type Facebook plek waar u wilt het nummer te verplaatsen. U kunt kiezen "op uw eigen Muur", "On Muur van een vriend," "In een groep", "op de pagina" of "In een privé-bericht."

4 Typ de naam van de vriend of groep in het bovenste veld van het paneel "Deze link delen" als u het profiel nummer op de muur van een vriend deelt, in een privé-bericht of in een groep, en klik vervolgens op de vriend of groepsnaam als het hieronder weergegeven. Als u de song op een Facebook-pagina zijn delen, klikt u op de drop-down menu en kies de bestemming pagina.

5 Typ een bericht in het vak "Schrijf iets" iets over het lied te schrijven, indien gewenst, en klik vervolgens op de "Share Link" knop in de rechter benedenhoek van het paneel.