Hoe te ontdoen van printers, scanners en externe harde schijven

Hoe te ontdoen van printers, scanners en externe harde schijven


Als je gewoon een stel nieuwe computer apparatuur aangeschaft, kan je je afvragen wat u met uw oude apparatuur. De snelle tempo van de technologie, in combinatie met onze onverzadigbare honger naar nieuwe en verbeterde elektronica, heeft gecombineerd tot een groot probleem met elektronisch afval te creƫren. Het is daarom belangrijk voor eigenaren van printers, scanners, computers en andere elektronische apparatuur te ontdoen van die oude apparaten op een milieuvriendelijke manier.

instructies

1 Bepaal de werkende status van elk stuk van elektronische apparatuur die u bezit. Veel goede doelen, zoals Goodwill Industries en het Leger des Heils, kunnen worden bereid zijn om donaties van de elektronica te accepteren als ze in orde zijn. Deze items worden vervolgens verkocht in de winkels die worden aangedreven door de liefdadigheidsinstellingen of aan families en individuen die anders niet kunnen veroorloven computers, printers, scanners en andere computerapparatuur zou zijn.

2 Formatteren uw externe harde schijf voordat doneren aan een goed doel of de verwijdering van het door recycling. Nooit gooien gewoon een harde schijf in de prullenbak - zorg ervoor dat deze volledig is geformatteerd voordat beschikking.

3 De website van de Environmental Protection Agency in EPA.gov voor een lijst met lokale middelen om u te helpen recycleren uw nonworking computerapparatuur. Ook contact op met uw gemeente of de gemeente voor meer informatie over speciale recycling programma's die zij kunnen hebben. Veel dorpen en steden laten bewoners om hun oude computerapparatuur een keer op de stoep of twee keer per jaar en hebben die punten pakte voor recycling.

4 Contact computer retailers, met name die zowel nieuwe als gebruikte computers te verkopen. Veel computergebruikers dealers zullen blij zijn om externe harde schijven, printers en scanners op te bouwen en te verkopen ontvangen.