Hoe om mensen te vinden zonder het te weten een achternaam

Hoe om mensen te vinden zonder het te weten een achternaam


Het ontmoeten van mensen op feestjes vaak laat je afvraagt ​​hoe je de persoon die je opnieuw ontmoet te vinden. Je zou niet eens weten dat zijn achternaam. U hoeft niet om een ​​dure prive-detective in te huren. Gebruik een combinatie van offline en online sociale netwerken om de persoon te vinden zonder een invasie van zijn privacy. Wilt u contact met een vrouw die je wist op de middelbare school moet je weten hoe je iemand te vinden zonder te weten haar achternaam. Ze zou niet met haar meisjesnaam langer.

instructies

1 Maak gebruik van social networking sites. MySpace en Facebook geven u verschillende manieren om mensen te vinden zonder te weten een achternaam. Zodra u de persoon te vinden, dan kunt u contact met hem via de site en uit te wisselen telefoonnummers of van plan een vergadering. Meld u aan bij uw MySpace-account en klik op het tabblad "Friends". Ga naar "Browse People." Typ in een concrete kennis die je hebt over de persoon. Selecteer zijn geslacht en de algemene leeftijd. Gebruik de "Postcode" drop-down menu om het zoekgebied binnen een paar mijl van waar je denkt dat hij woont verkleinen. Voer uw postcode in en druk op "Update." Het tabblad "Geavanceerd" kunt u de persoon etniciteit, lichaamsbouw, onderwijs, inkomen en de hoogte in te voeren. Dit werkt alleen als de persoon heeft ingevuld een gedetailleerd profiel met al deze informatie. Begin met een algemene zoekopdracht te verfijnen en het naar beneden, zodat u het profiel dat u op zoek bent niet per ongeluk mis.

2 Gebruik zijn scherm naam. In het internet tijdperk kan je vriend hebben ervoor gekozen niet aan zijn laatste naam om veiligheidsredenen te delen. Hij zou dezelfde gebruikersnaam gebruiken tussen verschillende sites. Dit is vooral handig als je iemand in een chatroom of een online site te ontmoeten. Op deze manier zul je in staat zijn om een ​​social networking site gebruiken om hem toe te voegen als vriend of stuur een bericht. Als hij een unieke avatar, houd je ogen open voor het terwijl het kijken via de lokale forums. Hij kan worden met behulp van een ander scherm naam, maar met behulp van dezelfde afbeelding op verschillende sites.

3 Trek de jaarboeken. U mag alleen in staat om uw kennis te herinneren aan haar gezicht. Als u op zoek bent naar iemand met wie je blad middelbare school bijgewoond door oude jaarboeken. Je zult in staat zijn om haar meisjesnaam te vinden. Check out online reünie of klasgenoot websites zodra je deze informatie hebt gevonden. De gebruikers zijn over het algemeen verplicht in hun meisjesnaam en getrouwd namen te zetten, zodat u kunt haar vinden zonder te weten haar huidige achternaam.

4 Plaats uw verhaal. Je zou niet in staat zijn om een ​​persoon te vinden zonder te weten haar achternaam. Zet uw vrienden, familie en het hele internet voor je werken. Plaats de omstandigheden van uw vergadering in de plaatselijke kranten, over "gemiste aansluiting" boards en op uw blog. Geef algemene kenmerken van de persoon die je zoekt. Tegenhouden een stuk van duidelijke informatie, zodat de persoon zich kan identificeren, zoals de kleur van de sjaal die ze droeg toen de ontmoeting plaatsvond. Vermijd het plaatsen van zo veel informatie dat het een veiligheidsrisico. Ze kunnen aarzelen naar voren te komen als je te veel persoonlijke informatie over haar te delen. Zelfs als je niet de persoon die je zoekt, kan je iemand die zal leiden u in de juiste richting te vinden.