Hoe maak je een taakbalk oplossen

Hoe maak je een taakbalk oplossen


De taakbalk is de horizontale balk aan de onderkant van de computer dat alle programma's die u hebt geopend op uw bureaublad weergegeven. Het omvat ook het menu "Start", waar u kunt navigeren naar om extra programma's te openen. Als er iets mis gaat met uw taakbalk, kan het ongelooflijk frustrerend zijn. Echter, kunt u eenvoudig problemen kunt oplossen jezelf en het opruimen van alle problemen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop direct op de taakbalk. Selecteer "Properties" onderaan de keuzes die op het kleine venster. Selecteer het eerste tabblad, "taakbalk." Als u niet beschikt over een vinkje op "Lock de taakbalk" op de top te zien, check it. Dit zal de taakbalk te vergrendelen en te voorkomen dat een toevallig ongelukje.

2 Vink "Gebruik kleine pictogrammen," ook in Properties, als je een multi-tasker die heeft meerdere items tegelijk open. Het hebben van kleine pictogrammen zal u toelaten om beter te consolideren wat er gebeurt op uw computer.

3 Verplaats de taakbalk naar de plaats waar u het wilt op uw computer verschijnen. Als je onconventionele en avontuurlijk zijn, kunt u de locatie te veranderen. Ga naar de drop-down menu onder "Taakbalk locatie op het scherm." "Bottom" is de standaard. Selecteer "Links", "Rechts" of "Top" uit het drop-down menu.

4 Onderzoek "Taakbalkknoppen." Als u een multi-tasker en wil je niet een van uw pictogrammen worden verborgen, kies "Combineren als taakbalk vol is." Hierdoor worden alle geopende vensters te plaatsen boven op elkaar, zodat het gemakkelijker zal zijn om een ​​die je wilt. Plaats uw muis over de belangrijkste icoon en links-klik om alle weer te geven. Dan, vind degene die je wilt en klik direct op de tab.

5 Klik op "aanpassen" knop ongeveer tweederde naar beneden. Het is zijn om het recht van de "Notification omgeving." Dit zal u toelaten om aan te passen welke pictogrammen aan de rechterkant van de taakbalk verschijnen. Een nieuw venster verschijnt waarin u kunt kiezen of u de pictogrammen en meldingen tonen, pictogrammen en meldingen of enige show meldingen te verbergen.

6 Kijk naar het pictogram "Volume" op de rechterkant van uw taakbalk. Als er een kleine rode X op het, is het volume niet ingeschakeld. Als u niet dempen het, het waarschijnlijk niet geladen wanneer de computer opgestart. Dubbelklik op het pictogram om te controleren of de slider is een numerieke percentage volume dat groter is dan 0 procent (als het op 0, dan is uitgeschakeld). Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Volume" en kies "Volume control opties." Zorg dat "Alle apparaten zijn op dit moment afspelen van geluid 'is aangevinkt. Als het niet, controleer de doos. Uw volume moet dan weer goed werken.

Hints

  • Wees ervan bewust dat u geen toegang "Eigenschappen" in de taakbalk in Windows Vista. Ga naar het Configuratiescherm en kies de "Vormgeving en persoonlijke instellingen" optie om dat te doen.