Hoe maak je iTunes Compatibel met Microsoft Windows 7 32-bits

Hoe maak je iTunes Compatibel met Microsoft Windows 7 32-bits


Apple's iTunes software is al compatibel met Microsoft Windows 7 32-bits besturingssysteem. Als je problemen hebt met iTunes op uw Windows 7-computer, kunt u een onjuiste versie van iTunes hebt of iets zou mis met het installatieproces zijn gegaan. ITunes is een 1-GHz Intel of AMD-processor met 2,0 GHz Intel Core 2 Duo of beter om HD-video's af te spelen. Je moet ook een minimum van 512 MB RAM-geheugen, met 1 G vereist voor HD-video, evenals compatibele audio- en videokaarten. Als uw computer voldoet aan al deze eisen, maar je krijgt een foutmelding te zeggen: "iTunesSetup.exe is geen geldige Win32-toepassing," het zou kunnen betekenen dat je een fout had tijdens het downloaden.

instructies

1 Klik op "Start", klik op "Configuratiescherm," en kies de "Een programma verwijderen" optie.

2 Selecteer "iTunes", klikt u op 'Verwijderen' en wacht tot de computer naar een eerdere versie van de iTunes-software te verwijderen. Herhaal dit proces voor QuickTime en andere Apple-software die u ziet in uw lijst met programma's, waaronder Bonjour en Apple Updates.

3 Start je computer opnieuw op. Als u meer dan één account, meldt u zich aan de administrator account.

4 Start een Internet browser dan Internet Explorer, als je die hebt. Een probleem met het systeem voor tijdelijke bestanden van Internet Explorer veroorzaakt vaak de ongeldige applicatie fout. Als je Internet Explorer moet gebruiken, updaten naar de nieuwste versie of je tijdelijke internetbestanden te verwijderen door te klikken op "Safety," klikken "Delete Browsing geschiedenis," en dan te kiezen voor "Tijdelijke Internet-bestanden." Klik op "Delete" en wacht tot het proces voltooid is. In de buurt van Internet Explorer, en opnieuw te starten.

5 Blader naar de iTunes download pagina. Klik op de eerste download knop, maar voordat u op de tweede knop Downloaden om het downloaden te starten, kijk naar de versie opties boven de knop. Klik naast de 32-bits versie te zorgen dat het is geselecteerd en vervolgens de software te downloaden.

6 Schakel alle antivirus software die je op je computer, en dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te beginnen. Klik op "Ja" of "OK" om enige zekerheid berichten en kies alle van de standaard installatie-opties, behalve de optie om Safari te installeren. U kunt deze installeren als je wilt, maar het zal niet van invloed op de compatibiliteit.

7 Volg alle instructies op het scherm om de iTunes-installatie te voltooien. Zet uw beveiligingssoftware weer ingeschakeld wanneer het proces is voltooid.

Hints

  • Controleer altijd voor elke Windows-updates voordat u nieuwe software te installeren. Als u niet over deze automatisch te installeren, typ je gewoon "Windows Update" in het "Start" menu zoekbalk, klik op de link die verschijnt onder 'Programma's' en volg de instructies op het scherm om uw computer bij te werken.