Waarom wordt Windows Internet Explorer Open zo langzaam?

Waarom wordt Windows Internet Explorer Open zo langzaam?


Internet Explorer moet idealiter geopend op uw computer binnen een paar seconden. Het kan frustrerend zijn als het duurt veel langer of zelfs "hangt", terwijl het opent. Er zijn verschillende redenen waarom dit kan gebeuren, maar de oplossingen pas enkele minuten.

werkbalken

Hoewel werkbalken kan nuttig zijn tools waarmee u uw surfen op het web te begeleiden, kunnen een aantal van hen aanzienlijk vertragen Internet Explorer. Andere werkbalken zijn zelfs schadelijk. Verwijderen of werkbalken die u niet gebruikt en alle werkbalken die u niet bekend bent met schakelen. In het algemeen, toolbars zoals Google, Bing en Ask zijn veilig te gebruiken.

Virussen en malware

Als uw computer virussen, malware of adware, het laden van Internet Explorer kan veel langer dan ze doen op geïnfecteerde computers te nemen. Voer een volledige virus scan met behulp van de computer anti-virus software. De meeste virus software wordt geleverd met anti-adware software, maar als de jouwe niet is, installeren en uitvoeren van een anti-adware-programma ..

Uitschakelen add-ons

Net als toolbars, Internet Explorer add-ons kan handig zijn, maar sommige kunnen processen Internet Explorer veen naar beneden. U kunt alle huidige add-ons bekijken in Internet Explorer door naar het menu 'Extra' en selecteer vervolgens 'Manage Add-ons. " Uitschakelen of een add-ons die u niet gebruikt of niet vertrouwd zijn met te verwijderen.

General Computer Hardware

Internet Explorer is een relatief niet veeleisend programma op uw computer. Echter, als je veel programma's tegelijk actief is of uw computer is enkele jaren oud, de hardware van de computer misschien niet in staat zijn om een ​​zware belasting van informatie te verwerken. Sluit alle programma's die u niet gebruikt, zodat meer van de bronnen van uw computer kan worden gewijd aan Internet Explorer.