Hoe vindt u Gastbloggers

Of u nu een kleine blog met een paar honderd bezoekers per maand of een grote blog met een paar duizend bezoekers te bedienen, kunnen gasten bloggers helpen verhogen het verkeer, om te voorzien kwaliteit van de inhoud, de hoeveelheid werk die je zet in je blog te verminderen en uiteindelijk zelfs blokkeren van uw schrijver. De sleutel tot het verkrijgen van gast bloggers is niet in het verkeer, maar in de vragen.

instructies

1 Schrijf een "uitgegroeid tot een gast blogger" pagina. Dit is waar u uw potentiële gast bloggers waarom ze hun expertise met uw lezers-gratis moeten delen vertellen. Leg uit dat gasten berichten zijn win-win situaties, omdat ze geven uw lezers waardevolle informatie, terwijl het verstrekken van de gast blogger met wat free publicity. Staat, die uw lezers zijn, wat uw maandelijkse bezoekers zijn, wat je zoekt in een gast post, hoe snel gasten bloggers kunnen verwachten om te zien hun posten te leven en hoe u wilt de gast berichten ontvangen: via een contactformulier, in de lichaam van een e-mail of als bijlage.

2 Schrijf een "get geïnterviewd" pagina. Dit is een geweldig, no-gedoe manier om gast bloggers functie. U levert een gestandaardiseerde reeks vragen-die wekelijks kan worden gewijzigd, maandelijkse of jaarlijkse-en bloggers beantwoord ze. Je poetsen vervolgens de antwoorden, formatteren het interview en post-it online. De bloggers hoeven niet te "denken" over wat te schrijven omdat je ze iets om over te schrijven hebt gegeven, en ze hebben geen zorgen te maken over te komen over als één grote verkooppraatje.

3 Kondig uw behoeften op een social networking forum. Als u een praatje maken op Facebook, LinkedIn, Twitter of tal van andere social networking platformen, heb je een kant en klare publiek binnen handbereik. Het enige wat je hoeft te doen is aan te kondigen dat u op zoek bent naar gast bloggers over een bepaald onderwerp, dan is een link naar uw gast blogger pagina.

4 Kondig uw wensen in een online forum of publiciteit groep. Niet alleen deelnemen aan groepen of fora voor het enige doel van het aanvragen van gasten bloggers, want dat kan worden beschouwd als spam. Daling in gesprekken, laat opmerkingen die de vraag van de poster te beantwoorden en dan vragen voor de gasten bloggers in uw tagline. U kunt ook het beleid van het forum of de groep te zien of u een onderwerp kan op "op zoek naar gast bloggers."

5 Maak een eigen verzoek van een blogger die je volgt. Als u bloggers in uw branche te volgen en ze hebben onlangs aangeraakt baseren op iets wat je bent zeer gepassioneerd over, laat de blogger een eigen e-mail het verzoek dat hij een gast blogger op uw blog met dat onderwerp verder te bespreken.

6 Doe een zoekopdracht online om actief te zoeken gast bloggers. Als je een bepaald idee in het achterhoofd, een onderzoek naar dat onderwerp in de zoekmachines, en als je over een bedrijf of een blogger die het wetsvoorstel past draaien, stuur dan een e-mail. State wie je bent, waarom uw blog zou een goede match en wat je op zoek bent naar zijn.

Hints

  • Persbericht websites zijn een geweldige manier om gast bloggers vinden. Je zou zelfs kunnen tweaken een persbericht voor uw blog sinds persberichten zijn bedoeld om te worden gebruikt zoals het is.
  • De meeste bloggers begrijpen gast berichten worden vrij gegeven. Je hoeft niet om iemand te betalen om een ​​gast op uw blog, maar je kunt als je denkt dat je beter berichten te krijgen.
  • Vergelden door gast bloggen op iemand anders blog in ruil voor de gast het plaatsen van iets op je blog. Om blogs terug te doen met, een zoekopdracht te vinden "uitgegroeid tot een gast blogger."