Hoe maak ik een goede Dell-laptop te kopen?

Hoe maak ik een goede Dell-laptop te kopen?


Het kopen van een goede Dell laptop vereist een evaluatie van uw smaak en Dell's product line-up. Zoek een goede Dell-laptop door direct naar de fabrikant website en verwijzend naar onafhankelijke reviews van consumenten. U kunt adviezen van deskundigen te verkennen voordat het kopen van de laptop ook. Bijvoorbeeld, kunt u contact opnemen met de computer technici om inzicht te krijgen op specifieke vragen die je hebt te verkrijgen. Het beste van alles, kan Dell merk laptops worden gekocht in de detailhandel winkels landelijk of online via de website van het bedrijf.

instructies

1 Bezoek de website van Dell en het gebruik van het product Adviseur koppeling te helpen beslissen welke Dell voor u geschikt is. Voltooiing van de vragenlijst een aanbeveling op basis van uw wensen te ontvangen. Bekijk de mogelijkheden en bepalen of er een goede pasvorm voor wat u nodig heeft. Noteer de prijs en kijk voor promotionele korting aanbiedingen die van toepassing kunnen zijn.

2 Evalueer de software die wordt geleverd met de laptop. Je moet kijken naar een Dell laptop die volledig is geladen met alle functies die u nodig heeft voor uw bedrijf of thuis computergebruik behoeften te kopen. Een goede Dell-laptop moet voldoende geheugen om bestanden op te slaan en zijn gemakkelijk te vervoeren, met een lange levensduur van de batterij.

3 Vind onafhankelijke beoordelingen om de resultaten van de Dell-fabrikant website informatie te bevestigen. Laptop Advisor is een onafhankelijke bron om u te helpen een goede Dell-laptop te kopen. U kunt recensies van klanten te evalueren. Bepaal of je in staat om een ​​consistente reviews te vinden op ten minste drie onafhankelijke sites te helpen verhogen uw kansen op het maken van een goede Dell-laptop te kopen.

4 Gaan in persoon naar een lokale winkel dat Dell laptops verkoopt bezoeken. U kunt vragen om een ​​technologie-expert advies (dat wil zeggen, Geek Squad). Het kan u helpen meer over het product te leren. Vraag wat zij gewoonlijk te repareren wanneer klanten Dell-producten te brengen aan hen. Dit kan bijdragen aan de versterking van uw laptop keuze.

5 Maak een beslissing om een ​​Dell-laptop op basis van uw wensen en beoordelingen te kopen. U kunt direct online kopen bij de fabrikant of bij een lokale winkel om uw keuze laptop te krijgen op dezelfde dag.