Hoe maak je een Sock Dieren Website

Hoe maak je een Sock Dieren Website


Het maken en spelen met sok dieren kan een leuke hobby voor kinderen en volwassenen. Met slechts een sok een paar knoppen en wat lijm, kunt u uw eigen sock puppet dier te maken. Naarmate de populariteit van de sokken dier poppen blijft groeien, kan je je afvragen hoe u uw liefde van deze creatief speelgoed kan laten zien. Een optie om te overwegen is om een ​​website gewijd aan dieren sok te bouwen. Op dit type van de website, kunt u uw liefde van de sokken dieren te delen en te verbinden met andere sok dierenliefhebbers.

instructies

Hoe maak je een Sock Dieren Website

1 Erachter te komen wat voor soort web design software die u wilt gebruiken voor uw website. WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) webredactie zijn de eenvoudigste soort web design programma en worden vaak gebruikt door beginnende webdesigners. Enkele van de meest populaire WYSIWYG-editors zijn onder andere Apple iWeb en Adobe Dreamweaver. Als u al een aantal web design vaardigheden, kunt u een meer geavanceerde web design applicatie gebruiken, zoals AceHTML of UltraEdit.

2 Zet uw computer en open het web design toepassing van uw keuze. Start een nieuwe website door naar het menu "Bestand" en klik op "Nieuw." Begin met het ontwerpen van de lay-out van uw startpagina. Beslis over de plaatsing van de header, lichaam, navigatiebalk, banners en andere content. Houd er rekening mee dat uw website waarschijnlijk zal worden bezocht door kinderen, dus maak de lay-out zo intuïtief mogelijk te maken.

3 Stijl van uw homepage. Kies achtergrond en tekst kleuren en een lettertype dat zal compliment uw sok dieren. De stijl van de homepage wordt meestal weerspiegeld in de stijl van de andere ondersteunende pagina's van de website, dus hou dit in gedachten als u met behulp van soortgelijke stijlen op meerdere pagina's. U kunt grafisch ontwerp toepassingen zoals Aviary of Adobe Photoshop te gebruiken om verbeterde visuals en beelden te creëren om Spice up your sok dier website. U kunt kijken naar andere sok dier websites om u te helpen een idee van hoe om stijl van uw eigen sok dier website te krijgen.

4 Bepaal welke pagina's, behalve de homepage, wil je op je sok dier website op te nemen. A "gallery" pagina laat je toe om foto's van je sok dieren te delen, terwijl een vlucht zou laten andere sok dieren liefhebbers delen hun sok dierenverhalen en ontwerpen. Zorg ervoor dat de navigatie links toe te voegen op elke pagina, zodat de gebruiker gemakkelijk heen en weer tussen de verschillende onderdelen van uw website kunt gaan.

5 Voeg eventueel speciale effecten aan uw website, zoals roll-over staten, animaties en muziekspelers. Raadpleeg de handleiding van de specifieke web design software die u gebruikt om precies te bepalen hoe om dit te bereiken. Speciale effecten kunnen compliment uw sok dierlijke web design en maken de inhoud spannender.

6 Sla uw web design en exporteren als een HTML-bestand. Zodra uw website is in HTML-formaat, kunt u een FTP-programma gebruiken, zoals CyberDuck of verzenden naar uw website te uploaden naar de server die zal als gastheer van uw website.