Klik op Problemen met de MacBook Pro Trackpads

De Macbook Pro laptop maakt gebruik van een glazen dak trackpad voor muisinvoer, bij het ontbreken van een externe muis of een soortgelijk invoerapparaat. De Macbook Pro trackpad mogelijk niet goed in verschillende situaties, zoals werken wanneer het trackpad is vuil of een probleem voordoet met de hardware. Als de trackpad heeft problemen, zou je niet in staat zijn om goed te klikken met de laptop.

Problemen met de batterij

De batterij slot is direct onder de Macbook Pro trackpad. Eventuele problemen met de batterij inbrengen kan het trackpad beïnvloeden. Defecte Macbook Pro-batterijen soms zwellen, die duwt tegen de trackpad. Als deze situatie zich voordoet, kan het bijna onmogelijk geworden om te klikken op het trackpad. U kunt nog steeds gebruik maken van gebaren en input controles als normaal. De batterij moet worden meestal volledig vervangen in dit scenario, maar voor een tijdelijke oplossing kunt u de Macbook Pro met de batterij volledig verwijderd gebruiken.

trackpad Adjustment

De Macbook Pro trackpad kan worden geraadpleegd via de onderkant van de zaak, in het batterijcompartiment. Zodra u de batterij te verwijderen krijgt u toegang tot het trackpad te hebben en het is slider aanpassing. U kunt de trackpad aan te passen aan de hoeveelheid kracht die nodig is voor de input te veranderen. Je beweegt de kleine wijzerplaat op het trackpad inwendige totdat u een configuratie die werkt voor uw gebruik van de computer te vinden.

Vuil en Puin

De Macbook Pro trackpad kan vuil in de tijd. Huidvetten en ander vuil kunnen interfereren met de juiste werking van stuurvlak ingang aan de buitenkant. Binnen de computer, stof en vuil te voorkomen dat de trackpad van zo goed werkt als het zou moeten. U kunt vegen van de buitenkant van de computer met een niet-pluizende doek. In plaats daarvan de computer, gebruik ingeblikte lucht om het vuil aanwezig op de touchpad te elimineren.

overwegingen

De Macbook Pro touchpad kan aanpassingen nodig in de tijd, als gevolg van het gebruik. Als de touchpad volledig breekt, moet je hebt Apple vervangt de touchpad. Als u probeert de touchpad zelf te vervangen, kunt u de garantie op de Macbook Pro vervallen. U kunt een externe muis of een soortgelijk invoerapparaat te gebruiken in het geval dat uw touchpad niet goed werkt. De volledige reeks van touchpad gebaren worden niet vertegenwoordigd door middel van een externe muis.