Hoe kan ik Debug & Fix Internet Explorer Registry Errors

Hoe kan ik Debug & Fix Internet Explorer Registry Errors


De Microsoft Window's register voert de database-functie van het opslaan van diverse instellingen voor het Windows-besturingssysteem. De configuraties opgeslagen bevatten informatie voor alle hardware- en softwarecomponenten geladen op de computer om informatie op maat per geautoriseerde gebruiker bevatten. Hierdoor register het venster is een gemeenschappelijke bron van computer virusaanval. Een algemene toepassing gebundeld met Microsoft Windows is de Internet Explorer webbrowser. Voor het verwijderen van een geïnfecteerde kopie van Explorer en opnieuw te installeren, moet u proberen te debuggen en Internet Explorer register fouten te repareren alvorens opnieuw te laden software. Om te debuggen en Internet Explorer register fouten die zich ophopen in de tijd vast te stellen, gebruik maken van een register schoonmaken tool zoals AVSRegistry Cleaner.

instructies

1 Hoe kan ik Debug & Fix Internet Explorer Registry Errors

Download en installeer de AVS Registry Cleaner toepassing en installeren op uw computer.

2 Klik links op de "Scan" file menu knop om een ​​register scan starten om fouten op de computer schijf te vinden. De toepassing zal alle fouten in het register die betrekking hebben op Internet Explorer en andere register problemen vinden.

3 Selecteer de "Fix" menukeuze icoon na het bekijken van het register geeft de toepassing gevonden. Alle Internet Explorer register problemen is te vinden in de resultaten lijst in verband met de Internet Explorer-toepassing.

4 Test de computer na de vaststelling van het register problemen om ervoor te zorgen dat de programma's die je gebruikt (Internet, e-mail, tekstverwerking) werken normaal. Als ze dat niet doen, zal het register reparatie tool kunt u om het register te herstellen naar de vorige instellingen door het selecteren van de "Restore" file menu-knop.

Hints

  • Test altijd een computer na het voltooien register reparatie te zorgen dat alle applicaties werken zoals verwacht na het voltooien van de reparatie.